Όλγα Ντάλλα – Παύλος Γαλακτερός: Είναι σε σχέση και δημοσίευσαν την πρώτη κοινή φωτογραφία τους

Δεν κρύβουν πια τον έρωτά τους

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Με ένα ταξίδι στο Μεξικό επέλεξαν να επιβεβαιώσουν ότι είναι ερωτευμένοι η Όλγα Ντάλλα και ο Παύλος Γαλακτερός. Η πρώην παίκτρια του GNTM και ο πρώην παίκτης του Survivor είναι σε σχέση τους τελευταίους μήνες, και παρότι μέχρι πρόσφατα κρατούσαν χαμηλούς τόνους, φαίνεται να απελευθερώθηκαν από χθες (19/2) μόλις... πέρασαν μαζί τα ελληνικά σύνορα.

Πρόκειται για το πρώτο τους ταξίδι ως ζευγάρι με την Όλγα Ντάλλα να μοιράζεται αφειδώς στιγμιότυπα από το Μεξικό, αγκαλιά με τον Παύλο Γαλακτερό, ενώ πριν από λίγες ώρες ανέβασαν και την πρώτη φωτογραφία τους μαζί. Ο έρωτάς τους δυναμώνει και πλέον φαίνεται πως δεν έχουν καμία διάθεση να τον κρύψουν από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν:

Όλγα Ντάλλα Παύλος Γαλακτερός

Φουλ ερωτευμένοι στο Μεξικό η Όλγα Ντάλλα και ο Παύλος Γαλακτερός

Σε διάφορα στιγμιότυπα που έχουν μοιραστεί από το Tulum, περπατούν αγκαλιά μοιράζονται όμορφες στιγμές και σε κάθε περίπτωση δείχνουν πόσο άνετα νιώθουν μεταξύ τους. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, αλλά είναι εκείνη που φαίνεται να επιβεβαιώνει το μεταξύ τους ειδύλλιο. Φυσικά δεν έλειψαν σχόλια από followers, του στυλ: «Να το χαίρεσαι το αγόρι σου».

Δείτε επίσης: Κίνηση ανθρωπιάς - Ρίγη συγκίνησης με την πρώην παίκτρια του GNTM, Όλγα Ντάλλα, για την τραγωδία στα Τέμπη

Ο Παύλος Γαλακτερός ήταν επίσης παρών στα γενέθλια της Όλγας Ντάλλα τον περασμένο Οκτώβριο. Μαζί ήταν και ο φίλος του από το Survivor Ηλίας Μπογδάνος, γι' αυτό και η εν λόγω κίνηση δεν κίνησε περισσότερες υποψίες. Με τα νέα δεδομένα ωστόσο, φαίνεται πως η σχέση τους ήδη κρατάει για μερικούς μήνες.

Για την πρώην παίκτρια του GNTM, για την οποία ακουγόταν έντονα στο παρελθόν ότι ήταν σε σχέση με τον Ηρακλή Τσουζίνοφ και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο (δείτε εδώ την κίνηση που είχε βάλει φωτιά στις φήμες), ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται ότι δεν ισχύει πια.