Mάριος Καπότσης: Συγκινημένος στην τελετή ορκωμοσίας του – Η ανάρτηση που έκανε η Κόνι Μεταξά

«Νιώθω πολύ περήφανος και ευλογημένος»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/kapotsismarios
Instagram/kapotsismarios

Μεγάλη ημέρα ήταν η Τρίτη 20 Φεβρουαρίου, για τον Μάριο Καπότση, και για τους υπόλοιπους εν ενεργεία Ολυμπιονίκες μας. Θυμίζουμε ότι ο διεθνής πολίστας ήταν μέλος της Εθνικής Ομάδας Ανδρών, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο Τόκιο, και πέρα από μία θέση στο πάνθεον, κέρδισε με το σπαθί του μία θέση στις ένοπλες δυνάμεις ως έφεδρος αξιωματικός.

Ο Μάριος Καπότσης βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, μαζί με τα υπόλοιπα παλικάρια της Εθνικής Πόλο, για να ορκιστεί σε κλίμα συγκίνησης και χαράς. Κατά την διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας, δέχτηκε τον τίτλο του Ανθυποσμηναγού στην Πολεμική Αεροπορία από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Δένδια.

Δείτε επίσης: Κόνι Μεταξά: «Η πρώτη μου σεξουαλική επαφή ήταν στα...» - Η προσωπική εξομολόγηση για τους συντρόφους της πριν τον Μάριο Καπότση και τη σχέση τους μετά τον γάμο

Περήφανη για τον Μάριο Καπότση και η Κόνι Μεταξά

«Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια. Αξίες που είναι βαθιά ριζομένες μέσα μου. Τις υπηρετώ, τις ασπάζομαι και τις αγαπώ. Νιώθω πολύ περήφανος και ευλογημένος που έχω γεννηθεί σε αυτήν την χώρα και θα συνεχίσω με αυτές τις αξίες για οδηγό. Ζήτω η Ελλάδα! Ζήτω το έθνος», έγραψε στην ανάρτησή του ο Μάριος Καπότσης.

Δείτε την ανάρτηση:

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλευρό του δεν βρισκόταν η σύζυγός του Κόνι Μεταξά, καθώς βρίσκεται σε περιοδεία στην Αμερική μαζί με τον πατέρα της Λευτέρη Πανταζή. Παρόλα αυτά δεν έκρυψε πόσο περήφανη νιώθει για τον άντρα της ζωής της και πριν από λίγες ώρες έκανε αναρτήσεις με εκείνον και την στολή της Αεροπορίας.

H ανάρτηση της Κόνι Μεταξά

Όσον αφορά τη ζωή τους μετά τον γάμο, η Κόνι Μεταξά έχει δηλώσει: «Δεν έχει αλλάξει τίποτα στη ζωή μας με τον Μάριο μετά το γάμο. Είμαι πιο ζηλιάρα από τον Μάριο, αλλά δεν ψάχνω το κινητό του. Εννοείται φλερτάρουν τον Μάριο μπροστά μου. Πιστεύω στο "για πάντα". Ο Μάριος είναι ο άνθρωπός μου. Δεν θέλω ακόμα να μεγαλώσω την οικογένειά μου. Δεν θεωρώ ότι είναι κάποια γυναίκα πότε έτοιμη. Ο Μάριος είναι έτοιμος να γίνει μπαμπάς από τα 20».