Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Όταν μια εκπομπή δεν πάει καλά δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής» - Η αιχμηρή δήλωση στις κάμερες

Η απάντηση για τις καταραμένες ζώνες των καναλιών

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Όταν μια εκπομπή δεν πάει καλά δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής» - Η αιχμηρή δήλωση στις κάμερες

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μίλησε την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου στην κάμερα της εκπομπής Breakfast at Star και απάντησε για τις δηλώσεις της συνεργάτιδάς του, Μαρίας Φραγκάκη, σχετικά με τις καταραμένες ζώνες των καναλιών (δείτε εδώ αναλυτικά).

Εξέφρασε, μάλιστα, την άποψή του σχετικά με την "αποτυχία" μίας εκπομπής, εξηγώντας πως και ο παρουσιαστής φέρει μεγάλη ευθύνη για το πόσο καλά θα πάει ή όχι και παρόλο που κάποιοι μπορεί να διαφωνούν εκείνος επιμένει σε αυτό.

Οι δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα

«Δεν θεωρώ ότι υπάρχουν καταραμένες ζώνες στην τηλεόραση. Συμφωνώ με την Μαρία Φραγκάκη, όχι επειδή δουλεύουμε μαζί, αλλά θεωρώ ότι δεν υπάρχουν. Υπάρχουν ζώνες και εκπομπές που μπορεί να μην πέτυχαν για κάποιο λόγο. Αλλά δεν κάνει κανείς βουντού σε κάποια ώρα. Όταν μια εκπομπή δεν πάει καλά δεν μπορούμε να λέμε ότι δεν φταίει ο παρουσιαστής, έχει ευθύνη. Σε όλα υπάρχει μερίδιο ευθύνης και στο καλό και στο κακό, σε όλη την ομάδα. Απλά να διαμοιράζεται σωστά», είπε αρχικά.

«Το χιούμορ στην τηλεόραση μπορεί να παρεξηγηθεί. Υπάρχουν πράγματα που για κάποιον είναι αστεία, για άλλον όχι», επισήμανε σε άλλο σημείο.

Δείτε επίσης: Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντάει στον Σπύρο Μαρτίκα - «Είναι απεγνωσμένος για δημοσιότητα»

Η αποκάλυψη για την συνεργασία του με την Φαίη Σκορδά

Για τη συνεργασία του με την Φαίη Σκοδρά και την Ελένη Τσολάκη, μίλησε ο Λαμπρος Κωνσταντάρας στο πρωί της Παρασκευής 19/1, στην δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη.

«Περνάω πολύ καλά, είμαι πολύ ευχαριστημένος με το φετινό και ελπίζω να ξαναδουλέψουμε με τη Φαίη. Θέλω να είμαι μαζί της και του χρόνου. Τη νιώθω κοντά μου και νιώθω και την αδικία που έχει υποστεί και την υφίσταται μέχρι τώρα.

Χαίρομαι πάρα πολύ που η Ελένη πήρε αυτή την προαγωγή και πήγε στο καθημερινό, μου αρέσει πολύ, ότι και να κάνει. Με τσαντίζει που διαλύσανε δύο ζώνες που ήταν χτισμένες, εννοώ της Μπέττυς Μαγγίρα στο καθημερινό και της Ελένης Τσολάκη το Σαββατοκύριακο».