Ατύχημα για το γιο της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης μπορεί να χώρισαν, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις για χάρη των παιδιών τους. Το πρώην ζευγάρι μέσα στο γάμο του απέκτησαν την Αέλια και στην συνέχεια τον Αρίωνα, που είναι οι μεγάλες αδυναμίες τους.

Στα social media η παρουσιάστρια είναι πολύ πιο ενεργή και μοιράζεται διάφορες στιγμές από την καθημερινότητα της, ακόμα και μαζί με τα παιδιά της. Πριν από μερικές ώρες λοιπόν, δημοσίευσε φωτογραφία με το ατύχημα που είχε ο γιος της.

Το ατύχημα του Αρίωνα Κατσούλη

Ο γιος τους Αρίωνας είχε ένα ατύχημα στο χέρι με αποτέλεσμα να το δέσει με γύψο. Παρά το ατύχημα ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν έχασε το χιούμορ της και απαθανάτισε τον γιο της, τη στιγμή που ύψωνε το χέρι του γράφοντας: «Κάποιος πολύ ωραίος τύπος έγινε για λίγο, ο πιο μικρός μπόξερ».

Κατερίνα Καραβάτου Κρατερός Κατσούλης γιος

Η συμφωνία τους μετά τον χωρισμό

Καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Δυο στις 10, το Σάββατο 2/12 ο Κρατερός Κατσούλης, απάντησε για το διαζύγιό του με την Κατερίνα Καραβάτου.

Ο ηθοποιός ανέφερε αρχικά τι είναι αυτό που θαυμάζει περισσότερο στη μητέρα των παιδιών του και κάποτε γυναίκα του, ενώ έπειτα εξήγησε πως κατάφερε να προσαρμοστεί στη νέα καθημερινότητα και πραγματικότητα μετά τον χωρισμό τους.

«Η Κατερίνα είναι ένας πολύ καθαρός άνθρωπος. Ένας πολύ έντιμος και καθαρός άνθρωπος», δήλωσε αρχικά για αυτό που τον εντυπωσιάζει στην πρώην σύζυγό του και έπειτα σημείωσε για την "συμφωνία" τους όσον αφορά στο διαζύγιο:

«Αυτό που είπαμε από την αρχή του διαζυγίου μας με την Κατερίνα, είναι ότι δεν έχει σημασία η δική μας σχέση, αλλά το ότι έχουμε δυο παιδιά, που λατρεύουμε, και αυτό θα πρέπει να είναι το κύριο και μοναδικό μέλημά μας. Να μη διαταραχθεί αυτή η ισορροπία, η αγάπη και η ασφάλεια.

Δεν σκέφτηκα ποτέ πως θα είναι η νέα καθημερινότητα μετά το διαζύγιο. Όταν έχεις πάρει τις αποφάσεις σου, όταν έχεις παιδιά, αναλόγως τη συνθήκη, δεν έχεις πολύ χρόνο να σκεφτείς πολλά πράματα, πρέπει όλο το βάρος, μάλλον οφείλει, να έχει πέσει σε εκείνα. Το εγώ μας, γενικώς είναι καλό να το έχουμε αποδυθεί. Όχι μόνο στην περίπτωση ενός διαζυγίου, αλλά γενικότερα, από πριν, για να έχουμε πιο υγιείς σχέσεις».

Δείτε επίσης τι απάντησε για μία νέα σύντροφο στη ζωή του και όσα σκοπεύει να πει στα παιδιά του γι' αυτό.