Μαριάντα Πιερίδη: «Κλείδωσε» η συμμετοχή της στο νέο βραδινό «The Booth»

Ποιοι θα πλαισιώσουν την εκπομπή;

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Μετά από 6 μήνες, διάστημα στο οποίο πολλά ακούστηκαν και πολλά γράφτηκαν για το επαγγελματικό της μέλλον, η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται να «κλειδώνει» στον σταθμό με τον οποίο συνεργαζόταν το περασμένο καλοκαίρι.

Το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα θα είναι στο Open, στο The Booth, εκπομπή που παρουσίαζαν το 2020 η Σοφία Κουρτίδου, η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Κρυσταλλία, που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα επιστρέψει με τελείως διαφορετικό ύφος και έμψυχο δυναμικό.

Ο Αλέξης Μίχας μετέφερε μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναλυτικό ρεπορτάζ για την επιστροφή του προγράμματος σε late night ζώνη, και όχι με καθημερινή συχνότητα. Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, θα μεταδίδεται δύο με τρεις φορές την εβδομάδα, ενώ και οι κουβέντες που θα κάνουν με τους τηλεθεατές οι παρουσιάστριες θα είναι πιο «πικάντικες».

Δείτε επίσης: Μαριάντα Πιερίδη – Η αποκάλυψη μετά τον χωρισμό της: «Τώρα είμαι αλλού»

Γυναίκες και άντρες στο πλευρό της Μαριάντας Πιερίδη

Στα πλαίσια της ολικής ανανέωσης μάλιστα, η παρέα δεν θα αποτελείται μόνο από γυναίκες. Δίπλα στη Μαριάντα Πιερίδη, που έχει κλειδώσει ήδη, θα βρίσκονται και άντρες, με το όνομα του ψυχολόγου-ψυχοθεραπευτή Γιώργου Λάγιου να ακούγεται στον αέρα. Όπως ξεκαθάρισε ο Αλέξης Μίχας πάντως, ο πυρήνας θα είναι γένους θηλυκού.

Πέρα από την Μαριάντα Πιερίδη τους τελευταίους μήνες έχουν ακουστεί τα ονόματα της Ελίνας Παπίλα, που επιβεβαίωσε ότι έχει κάνει συζητήσεις, αλλά δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σε πρόσφατες δηλώσεις της, καθώς και της Έλενας Χριστοπούλου, που πάντως μοιάζει να απομακρύνεται σαν ενδεχόμενο, καθώς έχει ως προτεραιότητα να είναι coach στο GNTM της επόμενης χρονιάς.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα, η μάνατζερ μοντέλων είχε αποφύγει να απαντήσει για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Πάμε Δανάη: