Ελένη Τσολάκη για το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου κατά του Πρωινού: «Τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο...»

Είναι πολλά παραπάνω που έχουν τσαντίσει τον δημοσιογράφο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη για το ξέσπασμα του Ουγγαρέζου κατά του Πρωινού: «Τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο...»

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προχώρησε σε ένα μεγάλο ξέσπασμα κατά του Πρωινού και των συνεργατών του Γιώργου Λιάγκα μετά την αντίδρασή τους στα μπλοκ που τους έχει κάνει (δείτε εδώ ποια ήταν), μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή (δείτε εδώ το απόσπασμα) και αυτό σχολιάστηκε το πρωί της Τετάρτης 21/2 στο πλατό του Πρωινό Σουσού.

Η Ελένη Τσολάκη, συγκεκριμένα, επισήμανε πως είναι πολλά όσα έχουν συμβεί με την ομάδα της εκπομπής του ΑΝΤ1 που φαίνεται πως τον έχουν στενοχωρήσει και τον έχουν οδηγήσει σε αυτές τις έντονες δηλώσεις, αλλά θεωρεί πως τα δύο πρόσωπα στα οποία επέμεινε, είναι και αυτά που τον τσάντισαν περισσότερο.

Το σχόλιο της Ελένης Τσολάκη για το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου κατά του Πρωινού

«Νομίζω τσαντισμένος ήταν ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην απάντησή του. Νομίζω τον πείραξαν περισσότερο αυτοί οι δύο άνθρωποι που δεν ξέρω, ο ένας είναι ο Περικλής Βούρθης που γνωρίζω, τον άλλον άνθρωπο, την άλλη την κοπέλα, δεν κατάλαβα…», είπε η παρουσιάστρια του OPEN.

Το σχόλιο του Ετεοκλή Παύλου για την κόντρα αυτή

«Εγώ αυτή τη θεωρώ πιο ακραία αντίδραση από το γκάλοπ το ίδιο. Αν το έπαιρνε λίγο πιο χιουμοριστικά, ίσως και να ήταν καλύτερα. Πέρα από το ότι χαρακτηρίζεις ανθρώπους με το "γλείφτες", δίνεις και την εντύπωση μίας εκπομπής, στην οποία δεν περνάνε και πολύ καλά και εκείνη την ημέρα… "έσκασε λίγο το χειλάκι τους"», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εγώ τον καταλαβαίνω τον Δημήτρη, αυτά τα θέματα τον Γιώργο Λιάγκα δεν τον αφορούν, δεν τον ενδιαφέρουν ως παρουσιαστή μίας εκπομπής. Ήταν ένα θέμα που θα μπορούσε να μην παίξει», επισήμανε τότε η Λιλή Πυράκη.

Και ο παρουσιαστής κατέληξε: «Δεν διαφωνώ σε αυτό αλλά στην αντίδραση, επειδή αφήνεις μία βαριά αίσθηση γύρω από μία εκπομπή, είναι διαφορετικό και το θεωρώ πιο ακραίο ως τοποθέτηση. Η δράση δεν είναι αντίστοιχη της αντίδρασης, αυτό εννοώ».