Στιγμές ευτυχίας για την Αλεξάνδρα Ούστα και τον Γιάννη Σαρακατσάκη - Η φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζουν εδώ και 4 χρόνια η Αλεξάνδρα Ούστα με τον Γιάννη Σαρακατσάνη! Το ζευγάρι τον Φεβρουάριο του 2020 απέκτησε το πρώτο του παιδάκι, καρπό του έρωτα του. Ο Αύγουστος είναι η μεγάλη τους αδυναμία και κύρια προτεραιότητα τους.

Την Τετάρτη 21/2 λοιπόν, γιόρτασε τα 4η γενέθλια του, με την ηθοποιό να κάνει μια πολύ τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για να του ευχηθεί και δημόσια.

Η ανάρτηση της Αλεξάνδρας Ούστα για τα γενέθλια του γιου της

«Με αυτή την αφιλτράριστη και καθόλου κολακευτική πρώτη μας φωτογραφία μαζί, γιορτάζουμε σήμερα 4 χρόνια από εκείνο το χειμώνα που ήρθε το μόνιμο καλοκαίρι στη ζωή μας...

4 χρόνια Αύγουστος
4 χρόνια μαμά», έγραψε η Αλεξάνδρα Ούστα στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσεις ο μικρός Αύγουστος!


Το πρώτο ραντεβού Ούστα - Σαρακατσάνη

Στην εκπομπή Κυψέλη είχε βρεθεί πριν από λίγους μήνες η Αλεξάνδρα Ούστα. Η ταλαντούχα ηθοποιός που μιλά σπάνια καθώς προτιμά μία πιο ήρεμων τόνων ζωή, αναφέρθηκε στην δύσκολη εμπειρία της με τον τοκετό, αλλά μεταξύ άλλων, μίλησε για τη γνωριμία της με τον σύζυγό της, Γιάννη Σαρακατσάνη και το επεισοδιακό πρώτο τους ραντεβού!

«Πιστεύω στο timing. Θα μπορούσε να είναι κάτι καταστροφικό πριν πέντε ή δέκα χρόνια και τη δεδομένη στιγμή να λειτουργήσει. Με τον Γιάννη ήμασταν και οι δύο σε κατάσταση που και από τις δυο πλευρές θα μπορούσε αυτό το πράγμα να ανθήσει.

Το πρώτο μας ραντεβού ωστόσο ήταν πολύ επεισοδιακό! Δεν ξέρω αν πρέπει να το πω», δήλωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και συνέχισε: «Πήγαμε σε ένα μαγαζί, ήπιαμε ένα δυο ποτά, ανεβήκαμε στη μηχανή και στο πρώτο ραντεβού... με έριξε κάτω με την μηχανή. Πήγαμε σε μια στροφή, δεν την πήραμε πολύ καλά και φύγαμε».

«Περπατήσαμε κουτσοί γιατί η μηχανή δεν σηκωνόταν , είχε μια μικρή ζημιά. Πήγαμε ποδαράτοι μες στη νύχτα από το σημείο που έγινε το ατύχημα μέχρι το σπίτι για περίπου ένα χιλιόμετρο. Εγώ ήμουν λίγο κουτσή αλλά εκείνος ήταν λίγο πιο καλά. Φτάνουμε στο σπίτι και διαπιστώνει ότι του λείπει το πορτοφόλι και το κινητό όπου μάλλον είχαν πέσει εκεί που είχαμε το ατύχημα. Γυρίζουμε πίσω ποδαράτοι, τα βρίσκουμε και ξαναγυρίζουμε».