Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο: «Ωχ κάτσε, μου ήρθε μήνυμα!», «Δημήτρη εγώ είμαι φίλη σου, μη με κάνεις σαν την Μπέττυ Μαγγίρα...»

Τα σχόλια μετά το ξέσπασμά του κατά του Πρωινού του ΑΝΤ1

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή για Ουγγαρέζο: «Ωχ κάτσε, μου ήρθε μήνυμα!», «Δημήτρη εγώ είμαι φίλη σου, μη με κάνεις σαν την Μπέττυ Μαγγίρα...»

Στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Πέμπτης 22/2, θέλησαν να σχολιάσουν το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου κατά του Πρωινού και όσα είπε για την Ελένη Βουλγαράκη (δείτε εδώ τα οργισμένα του λόγια), με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να εξηγεί πως ο γνωρίστηκαν τα δύο αυτά πρόσωπα.

Όσο προχωρούσε, όμως, η συζήτηση, η παρουσιάστρια φοβήθηκε πως μετά από όσα ειπώθηκαν θα έρθει και το δικό της μπλοκ στο Instagram από τον δημοσιογράφο, γι' αυτό κοίταξε την κάμερα και του απηύθυνε τον λόγο, ζητώντας του να μην το κάνει.

Η έκκληση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Η Ελένη Βουλγαράκη ήταν μαθήτρια στον ΑΝΤ1, τότε που δίδασκα κι εγώ, και ήρθε ραδιόφωνο του καναλιού εκείνη και ένα άλλο παλικάρι, να κάνει την πρακτική της. Στην πρώτη της δουλειά, όταν την έφερα να κάνει πρακτική στον Ρυθμό, την είχε "τσιμπήσει" ο Ουγγαρέζος στην πρωινή του εκπομπή, στις Μάπες... Έχουν κάνει πολύ παρέα. Εμένα μου κάνει εντύπωση», ξεκίνησε να λέει η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

«Πάντως και το μπλοκ όταν το κάνεις εύκολα, χάνεται η σημασία του. Δεν το λέω για τον Δημήτρη, γιατί δεν ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει με τον καθένα ξεχωριστά, αλλά όταν το κάνεις από τα 10 άτομα μίας εκπομπής στους 8, δεν φαίνεται σαν να είσαι λίγο...».

«Άλλο το Instagram και άλλο η προσωπική ζωή. Δηλαδή εγώ όποιον ακολουθώ στο Instagram, πίνουμε καφέ και είμαστε κολλητοί; Εγώ καταλαβαίνω ότι κάτι τον έχει ενοχλήσει τον Δημήτρη μέσα του, ειδικά με τον Γιώργο Λιάγκα. Εγώ είμαι της λογικής της συμφιλίωσης και επειδή είναι πονηροί και οι καιροί, καλό είναι κλείνεις μέτωπα, να μην ανοίγεις. Το λέω γενικότερα. Εκεί ξέρουν οι ίδιοι τι τους έχει συμβεί.

Εγώ δεν θέλω να έχω αρνητικά συναισθήματα με κανέναν. Είχα έναν γνωστό, ο οποίος ζει στο εξωτερικό, άντρας μίας φίλης μου, ο οποίος ανέβαζε 100 φωτογραφίες τη μέρα και τον έκανα mute, βαρέθηκα. Δεν μου βγαίνουν οι αναρτήσεις του μπροστά...», εξήγησε έπειτα και τότε δέχθηκε ένα μήνυμα στο κινητό της.

«Ωχ, κάτσε, μου ήρθε μήνυμα», ανέφερε και εξήγησε πως ένας συνεργάτης της της έστειλε: «Φιρί φιρί το πας να το φας το μπλοκ».

«Δημήτρη, εγώ είμαι φίλη σου. Μη με κάνεις σαν την Μπέττυ Μαγγίρα μπλοκ...», δήλωσε τότε εκείνη με γέλιο (δείτε εδώ τι συνέβη μεταξύ τους).