Πέτρος Φιλιππίδης: «Είχαν κλείσει οι δρόμοι τους γιατί τους είχε καταστρέψει...» - Σοκάρει γνωστή ηθοποιός με τις αποκαλύψεις της

«Μήπως είναι λίγο επικίνδυνος για τον χώρο αυτόν;»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ
NDP PHOTO/ ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, παραχώρησε πρωί της Πέμπτης 22/2, η Σοφία Αλεξανιάν. Η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στο περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε υποστεί στο παρελθόν και την ενδεχόμενη καλλιτεχνική επιστορφή του Πέτρου Φιλιππίδη.

Για τον ηθοποιό είχει μιλήσει στην ίδια εκπομπή και ο σκηνοθέτης του 50-50, Βασίλης Θωμόπουλος, ο οποίος μάλιστα, απάντησε σχετικά με τα δημοσιεύματα που θέλουν τον ηθοποιό να εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα μαζί με τη σύζυγό του αλλά και για τις σχέσεις τους σήμερα (δείτε εδώ).

Όσα είπε η Σοφία Αλεξανιάν για τον Πέτρο Φιλλιπίδη

«Είναι μια αλήθεια πως είχα υποστεί σεξουαλική παρενόχληση, όταν ήμουνα μικρή. Εντάξει, όσο είμαι μεγάλη, αυτά τα περιστατικά λίγο προσπερνάνε...» ανέφερε αρχικά ηθοποιός.

Σχετικά με την επιστροφή του Πέτρου Φιλιππίδη στο θέατρο απάντησε «Εγώ δεν είχα ποτέ όφελος από αυτόν τον άνθρωπο, ούτε πρόκειται να έχω αλλά ούτε και ζητώ να έχω όφελος από αυτόν τον άνθρωπο. Δεν ξέρω όμως. Μήπως είναι λίγο επικίνδυνος για τον χώρο αυτόν;

Γιατί ξέρω πάρα πολλούς ηθοποιούς, οι οποίοι είχαν πληγεί από τη συνεργασία μαζί του. Είχαν κλείσει οι δρόμοι τους γιατί τους είχε καταστρέψει, τους είπε ότι: δεν θα βρεις δουλειά ποτέ, θα σου κλείσω τον δρόμο και θα σε καταστρέψω» είπε η Σοφία Αλεξανιάν.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά τις καταγγελίες, που δέχτηκε για βιασμό και απόπειρα βιασμού, τους μήνες φυλάκισής του και την απόφαση του δικαστηρίου (δείτε εδώ) φαίνεται πως το τελευταίο διάστημα προσπαθεί να πάρει τη ζωή του πίσω.

Οι αλλαγές ήταν πολλές και κομβικές για τον ηθοποιό τα τελευταία χρόνια. Ο ίδιος μάλιστα είχε επιλέξει τη σιωπή και την απομόνωση στο σπίτι του. Η μοναδική έξοδος του ήταν στις δικαστικές αίθουσες με τον ίδιο να είναι σκεπτικός με το βλέμμα κατεβασμένο προς τα κάτω.

Πρόσφατα είδαμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να κάνει μια σπάνια βόλτα στη Γλυφάδα για ψώνια. Αποκλειστικά ο φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε τον ηθοποιό χαμογελαστό με παρέα να επισκέπτεται κατάστημα με γυαλιά.

Ο όψη του δείχνει καλύτερη από άλλες φορές, ωστόσο ο Πέτρος Φιλιππίδης εξακολουθεί να δείχνει πολύ αδυνατισμένος. Η διάθεση του σε κάθε περίπτωση φαίνεται να έχει αλλάξει, καθώς χαμογελούσε κατά τη διάρκεια που περπατούσε στα μαγαζιά.

Πέτρος Φιλιππίδης - Έξοδος - ΓλυφάδαΠέτρος Φιλιππίδης - ΈξοδοςΠέτρος Φιλιππίδης - Έξοδος - ΧαμογελαστόςΠέτρος Φιλιππίδης Βόλτα