Γιάννης Ζουγανέλης: «Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα! Η κόρη μου...» - Η εξομολόγηση για τη σχέση του της Ελεωνόρα με τον Νίκο Συρίγο

«Η αλήθεια είναι ότι...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Γιάννης Ζουγανέλης: «Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα! Η κόρη μου...» - Η εξομολόγηση για τη σχέση του της Ελεωνόρα με τον Νίκο Συρίγο

Ο Γιάννης Ζουγανέλης, το βράδυ της Πέμπτης 22/2 βρέθηκε στο πάρτι για το νέο εστιατόριο του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, όπως και η κάμερα του Happy Day και έτσι στάθηκε να κάνει μερικές δηλώσεις μπροστά της. Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην κόρη της και στην σχέση της με τον Νίκο Συρίγο, για την οποία πλέον μιλούν ανοιχτά.

Ο ηθοποιός, συγκεκριμένα, εξήγησε πως κανονικά δεν θα έπρεπε να μιλάει για την προσωπική ζωή της Ελεωνόρας Ζουγανέλη, ενώ απάντησε εάν θα παραχωρούσε συνέντευξη στον σύντροφό της και δημοσιογράφο, τώρα που έχουν ένα διαφορετικό δέσιμο.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη για την σχέση της Ελεωνόρας με τον Νίκο Συρίγο

«Τον Νίκο Συρίγο τον ξέρω πάρα πολλά χρόνια, έχουμε συνεργαστεί. Τώρα που έχουμε έρθει πιο κοντά, δυσκολεύει το πράγμα. Η κόρη μου δεν με μαλώνει όταν μιλάω δημόσια για εκείνη, αλλά έχει δίκιο. Η προσωπική ζωή ακόμη και της κόρης μου είναι δικιά της και πρέπει η ίδια να ισορροπεί με το τι θέλει να προβάλει. Η αλήθεια είναι ότι είναι ένα παιδί πολύ δυναμικό, με πολλή ησυχία μέσα της. Και άμα ταρακουνηθεί η ησυχία της, μπορεί να βγει από την ισορροπία της», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Νίκος Συρίγος - «Όσο γνωρίζω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη αντιλαμβάνομαι πόσο βαθιά ξεχωριστή είναι»

Η σπάνια έξοδος του ζευγαριού με τους γονείς της τραγουδίστριας

Ο Νίκος Συρίγος και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη δεν πραγματοποιούν συχνά δημόσιες εμφανίσεις, καθώς δεν τους αρέσει να απασχολούν τα media με την προσωπική τους ζωή. Γι' αυτό άλλωστε το πρώτο διάστημα προσπάθησαν να κρατήσουν και κρυφή την σχέση τους.

Το βράδυ της Δευτέρας 19 Φεβρουαρίου, ωστόσο, βρέθηκαν μαζί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, όπως και πολλά ακόμη λαμπερά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα της παράστασης, "Η Αξία της Ζωής".

Το ζευγάρι πόζαρε στον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr και δίπλα τους βρίσκονταν οι γονείς της τραγουδίστριας, ο Γιάννης Ζουγανέλη και η Ισιδώρα Σιδέρη. Στην παρέα τους έκατσε και η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου.

Δείτε επίσης: «Θέλω να προχωρήσει αυτή η σχέση! Με τον Νίκο είμαστε φίλοι 20 χρόνια» - Η συγκίνηση του Γιάννη Ζουγανέλη για τη σχέση της κόρης του με τον Συρίγο

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Νίκος Συρίγος γονείς