Κατερίνα Καινούργιου - Το σχόλιο για την 2η εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου: «Έβλεπα χθες την Κωνσταντίνα με τον Βασίλη και...»

«Σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη λίγο έχει αγριέψει»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου - Το σχόλιο για την 2η εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου: «Έβλεπα χθες την Κωνσταντίνα με τον Βασίλη και...»

Έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και επιβεβαίωσε το αποκλειστικό μας στο Youweekly.gr στην χθεσινή 22/2 έξοδο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο όπου μεταξύ άλλων είπε «ναι είμαι έγκυος» (δείτε εδώ). Η Κατερίνα Καινούργιου λοιπόν, με τους συνεργάτες της σήμερα, σχολίασαν το ευχάριστο αυτό γεγονός.

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα ευχήθηκε στο ζευγάρι με το καλό να έρθει το μωράκι του, ενώ έκανε την πρόβλεψη της σχετικά με το φύλο του μωρού, καθώς η ίδια η Κωνσταντίνα δεν θέλησε να το αποκαλύψει αλλά ούτε και σε ποιον μήνα βρίσκεται.

Τα σχόλια της Καινούργιου για την δεύτερη εγκυμοσύνη της Σπυροπούλου

«Εγώ το είχα πει πριν από λίγο καιρό αλλά δεν ήθελα να πω κάτι εφόσον δεν το έχει αποκαλύψει η ίδια. Παιδιά έβλεπα χθες την Κωνσταντίνα με τον Βασίλη και έτσι όπως είδα το πρόσωπό της πιστεύω ότι έχει κοριτσάκι. Γιατί σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη λίγο έχει αγριέψει, ενώ στο αγόρι λένε είσαι πιο γλυκά - κούκλα ήταν - απλά νομίζω ότι έχει κορίτσι», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από ότι ξέρω εγώ είχε και τηλεοπτικές προτάσεις και είναι επιλογή της να μείνει εκτός και να μεγαλώσει τα παιδάκια της. Με το καλό να τους πούμε και το δεύτερο παιδάκι τους. Εγώ πιστεύω είναι κοριτσάκι, πολλές φορές πέφτω μέσα σε αυτά. Εγώ καμία φορά έτσι από το πρόσωπο...», είπε μετά την προβολή βίντεο από την έξοδο της.

Αποκλειστικά ολόσωμα βίντεο - Δείτε πόσο φουσκωμένη είναι η κοιλίτσα της

Η παρουσιάστρια τον τελευταίο καιρό είχε μειώσει τις εμφανίσεις της με καποιες ελάχιστες εξαιρέσεις στις οποίες όμως φρόντιζε με τις στιλιστικές της επιλογές να καλύπτει την φουσκωμένη της κοιλιτσα (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Τα καλά νέα λοιπόν δεν μπορούν να κρυφτούν για πολύ και έτσι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, εμφανίστηκε μπροστά τις κάμερες με φουσκωμένη κοιλίτσα αφού διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της. Η ίδια φαίνεται να πλέει σε πελάγη ευτυχίας με την σημερινή της εμφάνιση να είναι πιο λαμπερή από ποτέ.

Το youweekly, βρέθηκε στο event του "Green Park" και σας μεταφέρει ζωντανά τα πρώτα πλάνα από την εγκυμονούσα παρουσιάστρια.