Ελένη Τσολάκη για τη 2η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Την είχα πετύχει κάπου έξω, τη βλέπω και αρχίζει και λέει πόσο δύσκολα είναι με τον μικρό...»

Η αποκάλυψη μετά την πρώτη επίσημη εμφάνιση της παρουσιάστρια με φουσκωμένη κοιλίτσα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη για τη 2η εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Την είχα πετύχει κάπου έξω, τη βλέπω και αρχίζει και λέει πόσο δύσκολα είναι με τον μικρό...»

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιβεβαίωσε το youweekly.gr ανακοινώνοντας την δεύτερη εγκυμοσύνη της μπροστά στις κάμερες που παρευρέθηκαν στο πάρτι για το νέο εστιατόριο του συζύγου της, Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, δείχνοντας μάλιστα την φουσκωμένη της κοιλίτσα (δείτε εδώ το βίντεο).

Όλες οι εκπομπές, λοιπόν, το επόμενο πρωί θέλησαν να στείλουν τις ευχές τους και να σχολιάσουν το ευχάριστο αυτό γεγονός, με την Ελένη Τσολάκη να κάνει μία αποκάλυψη για την ξανθιά παρουσιάστρια, μέσα από το Πρωινό Σουσού, την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

Η αποκάλυψη της Ελένης Τσολάκη για την εγκυμοσύνη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

«Την είχα πετύχει έναν μήνα πριν κάπου έξω, εγώ δεν είχα καταλάβει τίποτα. Την βλέπω, έρχεται… Κούκλα, όμορφη και αρχίζει και λέει "Πόσο δύσκολα είναι με τον μικρό, ο οποίος μεγαλώνει και δεν φτάνουν οι 24 ώρες στο σπίτι. Ζω μια τρέλα", με την καλή έννοια το κορίτσι, αλλά πόσο κουρασμένη είναι από αυτό. Μαθαίνω μετά ότι είναι εγκυούλα και λέω "αποκλείεται, προχθές την είδα". Και τη βλέπω πάλι χθες και σε ένα μήνα έγινε η κοιλιά...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου - Η απόφαση που πήρε με τον σύζυγό της για την 2η εγκυμοσύνη

Τα σχόλια της Κατερίνας Καινούργιου

Η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα ευχήθηκε στο ζευγάρι με το καλό να έρθει το μωράκι του, ενώ έκανε την πρόβλεψη της σχετικά με το φύλο του μωρού, καθώς η ίδια η Κωνσταντίνα δεν θέλησε να το αποκαλύψει αλλά ούτε και σε ποιον μήνα βρίσκεται.

«Εγώ το είχα πει πριν από λίγο καιρό αλλά δεν ήθελα να πω κάτι εφόσον δεν το έχει αποκαλύψει η ίδια. Παιδιά έβλεπα χθες την Κωνσταντίνα με τον Βασίλη και έτσι όπως είδα το πρόσωπό της πιστεύω ότι έχει κοριτσάκι. Γιατί σε σχέση με την προηγούμενη εγκυμοσύνη λίγο έχει αγριέψει, ενώ στο αγόρι λένε είσαι πιο γλυκά - κούκλα ήταν - απλά νομίζω ότι έχει κορίτσι», ανέφερε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Από ότι ξέρω εγώ είχε και τηλεοπτικές προτάσεις και είναι επιλογή της να μείνει εκτός και να μεγαλώσει τα παιδάκια της. Με το καλό να τους πούμε και το δεύτερο παιδάκι τους. Εγώ πιστεύω είναι κοριτσάκι, πολλές φορές πέφτω μέσα σε αυτά. Εγώ καμία φορά έτσι από το πρόσωπο...», είπε μετά την προβολή βίντεο από την έξοδο της.