Κατερίνα Καινούργιου: Έφαγε "Χ" από τον Κωνσταντίνο Βασάλο - Έδειξε στην κάμερα του Super Κατερίνα τον άντρα του γούστου της

«Αχ, έχω μία στενοχώρια...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Έφαγε

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο youtube, σχολιάζοντας τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως δεν τον ελκύει ούτε ως γυναίκα, αλλά ούτε και ως παρουσιάστρια (δείτε εδώ όσα είπα για εκείνη και ποιους άλλους έκραξε).

Η ίδια, λοιπόν, πρόβαλε το απόσπασμα αυτό στον αέρα του Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 23/2, και έδωσε με τη σειρά της το δικό της "άκυρο" στον πρώην παίκτη του Survivor, εμφανίζοντας στο πλατό τον άντρα που είναι "ο τύπος της".

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Κωνσταντίνο Βασάλο

«Αχ, έχω μία στενοχώρια... Ο Βασάλος βρίσκεται στην Ιορδανία, αλλά βρίσκει τρόπο να μου ρίχνει "Χ" και σε εμένα, αλλά και στην εκπομπή. Όχι ότι τον καλέσαμε ποτέ για να είναι μέλος της εκπομπής...», ξεκίνησε να λέει και έπειτα δήλωσε: «Αντικειμενικά είναι κούκλος, αλλά ούτε εγώ θα έκανα κάτι μαζί του, δεν είναι το στυλ μου».

«Έλα τώρα βρε, εδώ θα έκανα εγώ», της είπε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Επειδή έχετε δει το κακό στυλ που μπορεί να είχα στο παρελθόν, δεν είναι του στυλ μου ο Βασάλος... Τον έβλεπα στο Survivor και έλεγα "ουάου", αλλά δεν είναι ο άντρας που θα έβγαινα. Και ο Κωστάρας είναι πολύ ωραίο παιδί, αλλά δεν θα έκανα κάτι μαζί του. Δείξτε τον...», συνέχισε εκείνη και έδειξε τον συνεργάτη της, ο οποίος είναι περισσότερο του γούστου της.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια επισημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι του γούστου της, αφού είχε τσακωθεί και με τον Γιάννη Πουλόπουλο για εκείνον.

Ο λόγος που έχει "ομορφύνει"

Η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε στην κάμερα του Super Κατερίνα αναφερόμενη μεταξύ άλλων στην παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιου: «Το κορίτσι μου τον τελευταίο καιρό είναι ωραία, παρά είναι ωραία. Μην ομορφύνεις άλλο, γιατί θα έρθω από το στούντιο».

Στη συνέχεια της Τρίτης 20/2 και μόλις προβλήθηκε το απόσπασμα η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε στα θετικά σχόλια της συνονόματής της αποκαλύπτοντας τα ''νέα'' μυστικά ομορφιάς της.

Ως ιδιαίτερα ακομπλεξάριστη γυναίκα η Κατερίνα Καινούργιου συχνά παραδέχεται, πως έχει κάνει αισθητικές επεμβάσεις (δείτε εδώ πότε ξεκίνησε). Αυτή τη φορά όμως θέλει να δείχνει πιο φυσική, επομένως βγάζει τα πρόσθετα από το πρόσωπό της με την αλλαγή αυτή να την κάνει εν τέλει πιο φυσικά όμορφη.

«Ξέρεις γιατί έχω ομορφύνει; Γιατί δεν κάνω τίποτα πια. Τίποτα, εννοώ ότι θα πάω να κάνω τις θεραπείες μου, αλλά έχω βγάλει τα γεμίσματα, δε θέλω τίποτα. Τα θέλω όλα πιο φυσικά, οπότε όσο αφήνεις τον εαυτό σου λίγο πιο απλό, είναι καλύτερα τα πράγματα», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.