Άννα Μπεζάν: «Δεν μιλάω πια με τους γονείς μου, η Χριστίνα Παππά είναι σαν μαμά μου, πέρα από πεθερά»

Τι απάντησε για τη συμμετοχή της στο J2US

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης
Φωτογραφία: Κώστας Καπαρελιώτης

Η Άννα Μπεζάν μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα, με αφορμή το ρεπορτάζ που τη θέλει να παίρνει θέση στο J2US με παρτενέρ τον γιο του Γιώργου Μαργαρίτη, Κωνσταντίνο. Πέραν τούτου, η ηθοποιός σχολίασε τις δηλώσεις του Νίκου Αναδιώτη για τα ομόφυλα ζευγάρια, ενώ εξομολογείται πως δεν έχει καμία επαφή με τους βιολογικούς της γονείς.

«Δεν ξέρω για τις φήμες, το Σάββατο δεν είναι μακριά», είπε αρχικά με νόημα η Άννα Μπεζάν για την είσοδό της στο J2US, για να συμπληρώσει: «Είμαστε στη φάση τρέλας με το παιδάκι μας, ξεκινάει σιγά-σιγά και μιλάει, περπατάει, τρέχει. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, με ζόρισε ο θηλασμός. Όταν τον έκοψα, βρήκα σιγά-σιγά τα πατήματά μου. Τώρα που φωνάζει “γιαγιά μου” την Χριστίνα Παππά, έχει αρχίσει και της αρέσει. Έχω πολλή βοήθεια, ειδικά τώρα που είναι εδώ».

Δείτε επίσης: Άννα Μπεζάν: Μαθαίνει baby swimming στην κόρη της – Δείτε φωτογραφία

Τι δήλωσε η Άννα Μπεζάν για την οικογένειά της

Όσον αφορά τον Νίκο Αναδιώτη και τη δήλωση του ότι δεν θα δεχτεί αν τα παιδιά του είναι ομοφυλόφιλα, η Άννα Μπεζάν είπε: «Δεν συμφωνώ με αυτό, ένα παιδί που φέρνεις στη ζωή δεν γίνεται να μην το αγαπάς, είναι κομμάτι σου»

Αμέσως μετά αναφέρθηκε και στα δικά της παιδιά χρόνια: «Έχω σβήσει τις μνήμες μέχρι να πάω στο ορφανοτροφείο θηλέων "Μέλισσα". Είναι το πατρικό μου, έτσι το έχω εγώ μέσα στην καρδιά μου. Ήταν δύσκολα αλλά δεν ήταν μίζερα. Το ζόρι μου, η κακοποιητική συμπεριφορά και όλα αυτά τα άσχημα ήταν όσο ήμουν ακόμη σπίτι μου».

Η Άννα Μπεζάν κατέληξε: «Ένα παιδί έχει ανάγκη από πολύ αγάπη και αποδοχή. Εγώ δεν δεχόμουν αποδοχή, παρά μόνο απόρριψη από τους γονείς μου, δεν μιλάω πια γι' αυτούς και δεν θέλω να έχω επαφές μαζί τους, έχω τη δική μου οικογένεια, μια πεθερά που είναι σαν μαμά μου, έναν άντρα που με αγαπά και με στηρίζει, έχω ένα υπέροχο παιδί. Αυτή είναι η δική μου οικογένεια».