Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι pop star, το καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι ωραίο...» - Αμηχανία στο πλατό του Super Κατερίνα με το σχόλιο στον καλεσμένο της

Το είπε με αγάπη!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Είσαι pop star, το καταλαβαίνω, αλλά δεν είναι ωραίο...» - Αμηχανία στο πλατό του Super Κατερίνα με το σχόλιο στον καλεσμένο της

Η Κατερίνα Καινούργιου, το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Φεβρουαρίου, υποδέχθηκε στο πλατό της εκπομπής της στο κανάλι του ALPHA, Super Κατερίνα, τον Φειδία Ηροδότου και τον Σωτήρη Γιαζιτζόγλου, τους δύο πρώην παίκτες του Fame Story και νυν του Just The 2 of Us.

Ο Φειδίας, λοιπόν, θέλησε να κάνει εντύπωση με την είσοδό του και έτσι μπήκε περπατώντας αργά και φορώντας γυαλιά ηλίου. Η παρουσιάστρια, λοιπόν, αφού τον χαιρέτησε, τον αγκάλιασε και τον φίλησε, θέλησε να του δώσει μία συμβουλή που προκάλεσε μία μικρή αμηχανία.

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου στον Φειδία

  • Κατερίνα Καινούργιου: «Να σου δώσου μία συμβουλή με αγάπη. Είσαι pop star, το καταλαβαίνω, αλλά στην τηλεόραση δεν είναι ωραίο για τον τηλεθεατή να φοράμε γυαλιά. Και σε δηλώσεις που θα κάνεις να βγάζεις τα γυαλιά...».
  • Φειδίας: «Δηλαδή ο Τραννός που τα φοράει όλη την ώρα;».
  • Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ σου λέω ένα ωραίο παράδειγμα. Το παιδί μια χαρά είναι, αλλά είναι μία κατηγορία μόνος του».

Στη συνέχεια, συζήτησαν για το μουσικό σόου που συμμετέχουν αυτή τη στιγμή και αποκάλυψαν για το κομμάτι που θα ερμηνεύσουν αύριο, Σάββατο 24/2, στο live: «Ετοιμάζουμε κάτι τελείως διαφορετικό το Σάββατο. Δεν θα πούμε την "πιπεράτη" λέξη που έχει το τραγούδι, θα πούμε την εκδοχή της τηλεόρασης».

Δείτε επίσης: Just the 2 of us - Τα "κόλπα" του κρυφού ζευγαριού για να μην το πάρουν χαμπάρι!

17 καμαρίνια 34 άτομα στο J2US: Ποιος έχει πάρει το μεγαλύτερο μόνος του

Η Άντζελα Δημητρίου επιλέχθηκε να είναι μόνη της στο καμαρίνι της στα backstage του J2US. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος συγκατοικεί και στο καμαρίνι του με τη γυναίκα του Γαλάτεια Βασιλειάδη. Επίσης η Σοφία Κουρτίδου συγκατοικεί με τον σύντροφό της και στη ζωή, Γιάννη Σεβδικαλή.

Δείτε επίσης: Γιάννης Σεβδικαλής: Συγκλονίζει περιγράφοντας το ατύχημα που του στέρησε τα δύο πόδια του – «Με χτύπησε το τρένο, με πήγε 20 μέτρα»

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου συγκατοικεί με την Τάνια Μπρεάζου, η Τζοάν με τη Δάφνη Λόρενς, μιας και είναι και οι δυο τους από την ίδια δισκογραφική. Η Αλίνα Κοτσοβούλου κάνει παρέα στο καμαρίνι με την Μπάγια Αντωνοπούλου.

Η Τραϊάνα Ανανία συντροφεύει τον Δημήτρη Κόκοτα στο ίδιο καμαρίνι. Τα δύο παιδιά του Fame story, Σωτήρης και Φειδίας είναι και εκείνοι μαζί στο ίδιο καμαρίνι. Υπάρχει ακόμη μια αχώριστη τριάδα που αποτελείται αποκλειστικά από κορίτσια, αυτές είναι η Μαλού, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και η Χριστίνα Μηλιού.

Από την άλλη, όσον αφορά τα αγόρια της παρέας Θανάσης Πάτρας με Στάθη Σχίζα. Ακολουθούν Μανώλης Κλωνάρης και Γιώργος Αμούτζας, Ίαν Στράτης με Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και το δημοσιογραφικό δίδυμο Χρήστος Κούτρας με Στέλιο Δρουμαλιά.

Τέλος, Η Στέλλα Κονιτοπούλου με τη Ζωή Παπαδοπούλου μοιράζονται το ίδιο καμαρίνι, ο Χρίστος Αντωνιάδης με Πέτρο Ίμβριο, ο Γιάννης Ξανθοπούλος με τον Ραφαήλ Καρυωτάκη και η Δώρα Παντέλη με τη Φαίη Ρουμπίνη.