Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα του I Love ΣουΚου: «Εσείς τι έχετε μαζί μου;» - Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Συνεχίζεται το beef;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου στην κάμερα του I Love ΣουΚου: «Εσείς τι έχετε μαζί μου;» - Η απάντηση της Μπέττυς Μαγγίρα

Η Κατερίνα Καινούργιου παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του ALPHA που πραγματοποιήθηκε στο κτήμα Νεφέλες το βράδυ της Παρασκευής 23/2 και εκείνη την περίμενε η κάμερα της εκπομπής του ΑΝΤ1, I Love ΣουΚου, με τους δημοσιογράφους του καναλιού να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις.

Η ίδια, τότε, ρώτησε να μάθει από ποιο πρόγραμμα ήταν και βρήκε την ευκαιρία να ρωτήσει ευθέως τι ακριβώς συμβαίνει και τα έχουν βάλει μαζί της στο πλατό, αφού το τελευταίο διάστημα οι σπόντες από την Μπέττυ Μαγγίρα πέφτουν βροχή (δείτε εδώ τι είπε την τελευταία φορά).

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στην κάμερα του I Love ΣουΚου για το beef με την Μαγγίρα

«Εσείς τι έχετε μαζί μου; Θέλω να πιστεύω ότι δεν έχετε κάτι, γιατί και με την Μπέττυ έχω δουλέψει και τον Δημήτρη εκτιμώ απεριόριστα. Τα υπόλοιπα παιδιά δεν τα γνωρίζω όλα...», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μόλις ενημερώθηκε ότι η κάμερα ήταν από την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα, αλλά δεν το συνέχισε.

Έπειτα ρωτήθηκε για την Μαρία Μπακοδήμου και το γεγονός που την δυσαρέστησε πρόσφατα: «Γενικότερα είμαι της άποψης ότι δεν υπάρχει λόγος να σχολιάζουμε τις αμοιβές των άλλων ανθρώπων. Γιατί μπορεί και να μην ισχύουν. Ασχολήθηκα εγώ με πόσα παίρνει η Μπακοδήμου ή κάποιος άλλος; Δεν με αφορά. Με ενοχλεί μόνο όταν με σχολιάζουν εμμονικά και αρκετές φορές», απάντησε.

«Άμα την παίζουμε έχουμε εμμονή μαζί της, άμα δεν παίζουμε καθόλου, δεν ξέρω… Ε βέβαια την παρακολουθούμε γιατί μας αρέσει» σχολίασε μετά το τέλος του βίντεο η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

Τις προάλλες η Μπέττυ αρνήθηκε να μιλήσει στο Super Κατερίνα και έκανε δηλώσεις στο Fay's Time

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, πλησίασε την Μπέττυ Μαγγίρα για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε, λέγοντας πως δεν είχαν δώσει κάποιο ραντεβού. Παρόλα αυτά, λίγο αργότερα μίλησε στην κάμερα του Fay's Time, αφού το είχε κανονίσει, προκαλώντας την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου και του υπόλοιπου πάνελ της.

Η παρουσιάστρια, συγκεκριμένα, εξέφρασε την δυσαρέσκειά της, επισημαίνοντας παράλληλα πως η οικοδέσποινα του I Love ΣουΚου την έχει βάλει στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα και όλο πετάει σπόντες για εκείνη.

«Να φανταστώ ότι ήταν από τον ΣΚΑΙ και την Μαρία Μπακοδήμου; Γιατί συνέχεια στηρίζουν η μία την άλλη. Από την εκπομπή της Φαίης; Οκ από τον ΣΚΑΙ...», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία έμεινε με το στόμα ανοιχτό τα πρώτα δευτερόλεπτα.

«Αφού ήταν ραντεβού, γιατί δεν κατέβηκε από το αυτοκίνητο να το κάνει πιο επίσημο;», επισήμανε τότε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, με την ίδια να συμπληρώνει: «Να φανταστώ κάπου θα μίλησε και για εμένα… Είμαι το καθημερινό της. Δεν πειράζει να είναι όλοι καλά. Το θέμα είναι ότι και με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο τα βρήκε, δεν ξέρω αν τα είχε χάσει και ποτέ».