Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη» - Το αιχμηρό σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου

Μετά την κόντρα που ξέσπασε με την Μαρία Μπακοδήμου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη» - Το αιχμηρό σχόλιο για την Κατερίνα Καινούργιου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρευρέθηκε στην κοπή πίτας του ALPHA, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 24/2, και εκείνη την περίμεναν οι κάμερες για να αποσπάσουν μερικές δηλώσεις της. Η παρουσιάστρια του Happy Day, λοιπόν, δεν δίστασε και σχολίασε διάφορα θέματα της επικαιρότητας, προχωρώντας σε αποκαλύψεις για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Απάντησε, συγκεκριμένα, για την πιθανότητα να παρουσιάσει δελτίο ειδήσεων ή κάποια βραδινή εκπομπή, ενώ μίλησε για τον συνεργάτης της, Δημήτρη Παπανώτα και τις δηλώσεις του σχετικά με το "ΙΕΚ δημοσιογραφίας" του, αλλά και για την κόντρα που έχει προκύψει ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου.

Οι δηλώσεις της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Δεν έχουμε σχεδιάσει κάτι συγκεκριμένο για του χρόνου, αλλά και η δική μου σύμβαση και της ομάδας μου είναι σε ισχύ και νομίζω ότι θα συνεχίσουμε κανονικά. Η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη και πλήρης με αυτό που κάνω, οπότε σε αυτή τη φάση δεν σκέφτομαι κάτι άλλο. Θεωρώ ότι οι άνθρωποι όταν είναι ευτυχισμένοι με αυτό που κάνουν δεν ψάχνουν το επόμενο. Τουλάχιστον εγώ είμαι έτσι, δεν έχω το ανικανοποίητο» ανέφερε αρχικά για τα επόμενά της βήματα, ξεκαθαρίζοντας πως η παρουσίαση δελτίου ειδήσεων δεν είναι κάτι που υπάρχει στο μυαλό της αυτή τη στιγμή.

Για την παρουσίαση μία βραδινής εκπομπής, ωστόσο, απάντησε: «Ποτέ μη λες ποτέ! Θυμάμαι ότι όταν πρωτοξεκινούσα την καριέρα μου, είχα πάει τότε στη Ζήνα Κουτσελίνη, που ήταν διευθύντρια του ψυχαγωγικού στο Alter, και με είχε ρωτήσει τι θα ήθελα να παρουσιάσω αν μπορούσα να διαλέξω και της είχα πει ότι δεν θα με έβλεπα με τίποτα σε μία εκπομπή μαγειρικής ή σε μία με ζώδια, γιατί δεν είμαι αστρολόγος. Μαγειρική μου πρότεινε δύο χρόνια μετά και το έκανα, οπότε... ποτέ μη λες ποτέ!».

Όσον αφορά στο "ΙΕΚ Παπανώτας", δήλωσε: «Ο Δημήτρης είναι πάρα πολλά χρόνια στον χώρο. Δεν συμφωνώ πάντα με αυτά που λέει, αλλά του αναγνωρίζω ότι δικαιούται να μιλάει».

Για την Μαρία Μπακοδήμου και την Κατερίνα Καινούργιου, επισήμανε στο τέλος: «Δεν την κατάλαβα αυτή την κόντρα. Αν υπάρχει κάτι από το παρελθόν δεν το ξέρω. Συγκεκριμένα τώρα, νομίζω ότι η Μαρία δεν ήθελε να πει κάτι κακό. Δεν θεωρώ ότι είναι η πιο ακριβοπληρωμένη, σε σχέση με την Ελένη Μενεγάκη για παράδειγμα. Αυτό μου φάνηκε πιο αιχμηρό από τα σχόλια της Μπακοδήμου και το είπα και στην εκπομπή» (δείτε εδώ τι ακριβώς έχει συμβεί).