Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν μιλάω έτσι εγώ!» - Το ξεκαθάρισμα μετά την "κατηγορία" της Κατερίνας Καινούργιου

«Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου φίλο και είχε έρθει για να...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ιορδάνης Χασαπόπουλος: «Δεν μιλάω έτσι εγώ!» - Το ξεκαθάρισμα μετά την

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος βρέθηκε ως καλεσμένος, μαζί με την Ανθή Βούλγαρη, στην εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι, το πρωί του Σαββάτου 24/2. Οι δυο τους συζήτησαν για την συνεργασία τους και το τηλεοπτικό τους μέλλον, ωστόσο ο πρώτος ρωτήθηκε και για ένα περιστατικό που έγινε πρόσφατα γνωστό, με πρωταγωνιστή τον ίδιο.

Η Κατερίνα Καινούργιου, συγκεκριμένα, δήλωσε πως παλαιότερα, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος της είχε πει ότι "δεν κάνει για αυτή τη δουλειά", γεγονός που την είχε επηρεάσει αρνητικά και την είχε απογοητεύσει (δείτε εδώ αναλυτικά όσα είπε). Ο ίδιος, λοιπόν, ξεκαθάρισε την θέση του.

Η απάντηση του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην Κατερίνα Καινούργιου

«Αυτό είχε γίνει πριν πάρα πολλά χρόνια. Δεν είχα γνωρίσει εγώ αυτή την Καινούργιου. Τότε ήταν όταν πρωτοξεκινούσε. Ήταν ο πατέρας της φίλος με έναν δικό μου φίλο και είχε έρθει για να μπει στο ειδησεογραφικό. Ε, εντάξει είχαμε συζητήσει πολύ. Ήθελε πολύ δουλειά, αυτό της είπα εγώ. Δεν είπα ότι δεν κάνει, αλλά για το ενημερωτικό κομμάτι. Τότε εγώ έκανα το Mega Σαββατοκύριακο και η κουβέντα ήταν τελείως φιλική και συμβουλευτική, όχι να έρθει να δουλέψει. Μετά ήταν τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Να σου πω την αλήθεια, αυτό το είχα ξεχάσει. Αλλά ότι ήθελε πολλή δουλειά ήθελε. Τότε που είχε έρθει, ήταν 18 χρονών. Το είχε πει και η ίδια. Σε ένα παιδί που είναι τώρα 18-19 χρονών και ξεκινάει ποτέ δεν θα πω ότι είναι έτοιμος. Δεν ξέρω τι της μετέφεραν, εγώ δεν είπα τέτοιο πράγμα. Δεν μιλάω έτσι εγώ», επισήμανε.

Δείτε επίσης: «Ήμασταν φτωχοί! Δεν είχαμε...» - Η συγκίνηση της Ανθής Βούλγαρη με τη δημόσια αποκάλυψη του Ιορδάνη Χασαπόπουλου