Θανάσης Πάτρας: «O Πάνος Βλάχος είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης, αλλά κακός μάνατζερ»

Τι απάντησε για τον στίχο του, που προκάλεσε αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Θανάσης Πάτρας: «O Πάνος Βλάχος είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης, αλλά κακός μάνατζερ»

Ο Θανάσης Πάτρας μίλησε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» του Alpha για τα... χρώματα της τηλεόρασης, για τις αλλαγές στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», στην οποία συμμετέχει, καθώς και για τον Πάνο Βλάχο, τον Γιώργο Λιάγκα και την κόντρα του με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Υπάρχουν καλά, μέτρια πράγματα, υπάρχουν και πράγματα που τα βλέπουμε και τα οποία δεν βλέπουμε, πρόσωπα που μας αρέσουν και δεν μας αρέσουν, αλλά μπορεί να κάνουν δουλειά παρόλο που δεν μας αρέσουν», δήλωσε αρχικά ο Θανάσης Πάτρας.

Για να συμπληρώσει: «Οι άνθρωποι έχουν χρώμα, δεν έχουν τα ρεπορτάζ. Λάθος ερωτήσεις υπάρχουν, λάθος τοποθετήσεις μπορεί να γίνουν. Παρακολουθώ τα νούμερα, αλλά δεν είμαι νουμεράκιας. Νομίζω ότι δεν άλλαξε κάτι με την αλλαγή ώρας του Mega Καλημέρα. Αλλαγές γίνονται και πάντα για καλό. Δεν έχει γίνει απολύτως καμία κουβέντα για το τι πρόκειται να γίνει τη νέα σεζόν. Εγώ έχω συμβόλαιο μέχρι το τέλος της χρονιάς και όταν κληθώ από τον σταθμό για να συζητήσουμε και αν γίνει αυτό, τότε θα έχω να σας πω», ξεκαθάρισε.

Δείτε επίσης: Θανάσης Πάτρας για Σοφία Αλιμπέρτη: «Την έχω στην καρδιά μου και την αγαπάω»

Όσον αφορά την κόντρα της Κατερίνας Καινούργιου με τον Γιώργο Λιάγκα και τον Βαγγέλη Περρή, τόνισε: «Δεν μπορώ να κάνω τον χωροφύλακα στο τι θα πει ο καθένας. Θα το σχολιάσω καλοπροαίρετα, αλλά μέχρι εκεί. Και το μανταλάκι δεν μου αρέσει. Οκ, κάποιος έκανε μια λάθος τοποθέτηση, δεν θα τον σταυρώσουμε, εκτός αν το κάνει εξακολουθητικά. Όταν το κάνει κάποιος εξακολουθητικά, σημαίνει ότι αυτός είναι ο χαρακτήρας και το ποιόν του. Όλοι δικαιούνται να κάνουν λάθη».

Ο Θανάσης Πάτρας για τον Πάνο Βλάχο

Σχετικά με τον σάλο που ξέσπασε τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από τον Πάνο Βλάχο, είπε: «Θεωρώ ότι ο Πάνος Βλάχος είναι ένας πολύ καλός καλλιτέχνης, αλλά κακός μάνατζερ. Δεν υπήρχε λόγος να πει ότι θα του “λερώσουν” την πρεμιέρα. Στη δεύτερη περίπτωση με τον στίχο και την ελευθεροστομία, τη σάτιρα και την ελευθεροτυπία, θεωρώ ότι εντάξει, δεν μου άρεσε, δεν ήταν δόκιμο αστείο, από την άλλη θεωρώ ότι δώσαμε μεγάλη σημασία».

Για το J2US: «Η σχέση μου με το τραγούδι είναι σχέση αγάπης, εκφράζομαι πολύ με το τραγούδι, στο μπάνιο, στο αυτοκίνητο, όταν ξυπνάω. Είναι μια εμπειρία ακόμα λοιπόν».