Σάββατο με φίλους: Τα "έσπασε" ο Άρης Σοϊλέδης στην πίστα - Χαμός στο ΣΚΑΙ με το βαρύ του ζεϊμπέκικο

Που είναι η Μαρία Αντωνά να τον καμαρώσει!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σάββατο με φίλους: Τα

Το βράδυ του Σαββάτου 24 Φεβρουαρίου, απέναντι από το Just the 2 of Us (δείτε εδώ τα highlights και τη στιγμή που η Άντζελα Δημητρίου "λυγίζει" για την μητέρα της), προβλήθηκε το "Σάββατο με φίλους" και ήταν ένα απολαυστικό επεισόδιο.

Οι καλεσμένοι ήταν, για άλλη μία φορά, πολλοί και ορεξάτοι. Ανάμεσά τους και ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος αυτό το διάστημα βρίσκεται μακριά από την καλή του, Μαρία Αντωνά, αφού εκείνη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δοκιμάζεται στις πίστες του Survivor (δείτε εδώ την ανακοίνωση που θα κάνει ο Ατζούν στο αποψινό 25/2 επεισόδιο).

Ο βαρύς χορός του Άρη Σοϊλέδη στο Σάββατο με φίλους

Ο ίδιος, μάλιστα, σηκώθηκε και χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε και εκείνο του Γιώργου Παράσχου. Οι δύο άντρες ξεσήκωσαν τα πλήθη και τα χειροκροτήματα έπεφταν βροχή στο πλατό του ΣΚΑΙ.

Θα πάει τελικά Survivor κι εκείνος;

Συγκεκριμένα πρόκειται για παίκτη, πολύ αγαπητό στον κόσμο, που είχε κάνει περίπατο σε προηγούμενο Survivor. Ο κόσμος τον ήθελε μέσα, η σύντροφός του θα τον ήθελε σίγουρα μέσα αλλά ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν τον «γουστάρει» και το δείχνει. Δεν ξεχνά τι είχε συμβεί στο προηγούμενο πέρασμά του.

Ο λόγος φυσικά και γίνεται για τον... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr