Νίκος Γκάνος: «Ο Αλέξης κάνει bullying! Έγινε ένας μεγάλος τσακωμός...» - Χείμαρρος κατά του Παππά μετά την αποχώρηση από το Survivor

«Έχουν γίνει και κάποια άλλα πράγματα, που είναι ακόμα χειρότερα για τον συγκεκριμένο παίκτη»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίκος Γκάνος: «Ο Αλέξης κάνει bullying! Έγινε ένας μεγάλος τσακωμός...» - Χείμαρρος κατά του Παππά μετά την αποχώρηση από το Survivor

Ο Νίκος Γκάνος επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή του από το Survivor και παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Γειά σου, το πρωί της Κυριακής 25/2. Παρόλο που ήταν ένας ήσυχος παίκτης γενικά, βγαίνοντας αποφάσισε να ξεμπροστιάσει τους συμπαίκτες του, κατακεραυνώνοντας τον κυρίως τον Αλέξη Παππά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Γκάνου μετά την αποχώρησή του από το Survivor

«Υποσυνείδητα ήθελα να φύγω. Ήταν σαν να πήγα 10 φορές φαντάρος και να ξαναγύρισα», είπε αρχικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler - Δίνουν ραντεβού στο δάσος! Θυμίζουν Πριάμο και Καρολίνα - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

«Γενικά το κλίμα ήταν λίγο περίεργο. Και να σας πω και την αλήθεια, λίγο πριν μπούμε στη μονομαχία, καθόμασταν οι κόκκινοι στην τέντα μας και έγινε ένας μεγάλος τσακωμός για την ψηφοφορία. Ήμουν ο μόνος που ψήφισε τον Αλέξη και του το έλεγα μπροστά του ότι τον ψήφισα επειδή έπαιρνε πάντα εύκολους παίκτες για να φτιάξει τα στατιστικά του και γι' αυτό γενικά με εμένα δεν τα είχε και πολύ καλά. Από αυτά που είδαν τα μάτια μου εκεί, κατάλαβα ότι κάνει bullying. Δεν το είδα μόνο εγώ, το είδαν όλα τα παιδιά, απλά κάποιοι δεν μιλάνε. Κι εγώ στην αρχή δεν ήθελα να μιλήσω. Έχουν γίνει και κάποια άλλα πράγματα τα οποία δεν μπορώ να τα πω, που είναι ακόμα χειρότερα για τον συγκεκριμένο παίκτη.

Κάποια στιγμή λέω "δεν γίνεται, πρέπει να τα πω, να τα βγάλω από μέσα μου για να ξέρει και ο κόσμος τι γίνεται". Έχει πει πολλά πράγματα μπροστά στην κάμερα, τα οποία όταν κλείναν οι κάμερες τα αναιρούσε και ερχόταν και μας ζήταγε τον λόγο. Στο βίντεο που έκανα, δεν το έκανα για να δικαιώσω κανέναν, ειδικά τον Χρήστο Βολικάκη, γιατί παρόλο που ήμασταν πολύ κοντά και τον συμπαθούσα πολύ, είπε κάποια ψέματα. Εγώ όταν ο Χρήστος μίλησε, δεν ήμουν καλά μαζί του, γιατί είχε πει ψέματα και είχε πει και κάποια άλλα πράγματα που τώρα δεν θέλω να αναφερθώ. Μας είχε μπερδέψει όλους. Εγώ δεν ήθελα γενικά να εμπλακώ σε σχόλια και σε κακό ριάλιτι, δεν αποζητώ να φανώ. Έχουν γίνει πράγματα που ο κόσμος δεν θα τα μάθει ποτέ. Βγήκα να τα πω για να έχω την συνείδησή μου καθαρή», τόνισε.

«Η Κατερίνα Δαλάκα με τον Αλέξη Παππά είναι πάρα πολύ κοντά, πιο κοντά δεν γίνεται. Η Ασημίνα ήταν και στις δύο παρέες», σημείωσε στο τέλος.

Δείτε επίσης: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας