Survivor spoiler - Δίνουν ραντεβού στο δάσος! Θυμίζουν Πρίαμο και Καρολίνα - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε πολλά...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Survivor spoiler - Δίνουν ραντεβού στο δάσος! Θυμίζουν Πρίαμο και Καρολίνα - Αυτό είναι το νέο ζευγάρι

Στο Survivor, όλα αυτά τα χρόνια, έχουμε διάφορα ειδύλλια να αναπτύσσονται μπροστά στις κάμερες, ενώ σύμφωνα με δηλώσεις των ίδιων των παικτών, έχουν παιχτεί πολλά και πίσω από τις κάμερες, τα οποία ίσως δεν μάθουμε και ποτέ.

Πολύ χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που γνωρίστηκαν μέσα από το ριάλιτι και έμειναν μαζί για έξι χρόνια, ο Σάκης Κατσούλης που τα ξαναβρήκε με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ενώ ιδιαίτερα συζητήθηκαν και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης με την Καρολίνα Καλύβα, διότι και οι δυο μπήκαν με άλλες σχέσεις στο παιχνίδι, εκείνος με την Ελευθερία Ελευθερίου κι εκείνη με τον Μπο, αλλά τα βρήκαν μεταξύ τους τελικά...

Το νέο ζευγάρι του Survivor

Εάν θυμάστε, μάλιστα, οι τελευταίοι έφευγαν κρυφά στο δάσος, διότι ήταν σε διαφορετικές ομάδες, προκειμένου να συναντηθούν. Οι κάμερες είχαν καταγράψει και το φιλί τους στο στόμα σε παρατημένη καλύβα. Στα χνάρια τους, λοιπόν, φαίνεται πως βαδίζουν και άλλοι δύο παίκτες του φετινού κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιάννης Περπατάρης όταν ενημερώθηκε πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα έφτανε στον Άγιο Δομίνικο, ενδιαφέρθηκε να μάθει αμέσως εάν είναι ελεύθερη και αφού γνωρίστηκαν μετά την είσοδό της, ήρθαν αρκετά κοντά. Η κάμερα τους κατέγραψε επίσης σε τρυφερά τετ α τετ κάτω από τα σεντόνια την ώρα που όλοι κοιμόντουσαν στην καλύβα των μαχητών (δείτε εδώ το βίντεο).

Όλα δείχνουν, δηλαδή, πως αυτό είναι το νέο ζευγάρι του παιχνιδιού. Οι πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, επίσης, αναφέρουν πως και εκείνοι λείπουν αρκετές φορές από την παραλία και φεύγουν μαζί στη ζούγκλα για να μείνουν μόνοι τους. Ίσως δούμε και κάτι παραπάνω στα επόμενα επεισόδια....

Η ηλικία, η καταγωγή και το παρελθόν του νέου αμόρε της Σταυρούλας Χρυσαειδή!

Ο Γιάννης Περπατάρης είναι 34 ετών, έχει μεγαλώσει στη Βόρεια Εύβοια και εργάζεται ως αγρότης. Αγαπάει τη φύση και φροντίζει καλλιέργειες στρεμμάτων με ελιές. Παράλληλα, διατηρεί επιχείρηση καφέ, ενώ γυμνάζεται τακτικά. Τα αθλήματα που τον συγκινούν είναι απαιτητικά και στοχεύουν στην ενδυνάμωση της φυσικής του κατάστασης. Έχει ασχοληθεί με crossfit, ποδηλασία, ορειβασία, snowboard, kick boxing, θαλάσσια σπορ αλλά και στίβο.

To προφίλ του στο Instagram μετρά ήδη μέχρι στιγμής 12 χιλιάδες ακόλουθους ενώ ο ίδιος πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο συνήθιζε να αναρτά συχνά φωτογραφίες του από ταξίδια που κάνει. Τα περισσότερα από τα στιγμιότυπα που ανεβάζει, είναι κατά την καλοκαιρινή περίοδο, όταν πηγαίνει για διακοπές στα νησιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Survivor - αποκλειστικό: Η Ασημίνα Χατζηανδρέου ανακοίνωσε στην παραγωγή πως αποχωρεί μετά τα χθεσινά

Survivor trailer 28/2: «Ήταν συνεννοημένο από πριν!» - Ο Τζέιμς Καφετζής ξεσκεπάζει Δαλάκα και Χατζηανδρέου

Survivor spoiler 26/2: Αυτοί κερδίζουν την 2η ασυλία απόψε

Survivor trailer 26/2: «Πέτυχα τον Σταμάτη και την Ασημίνα να...» - Ο Γκιουλέκας "ρίχνει" βόμβα λίγο πριν την 2η ασυλία

Survivor 2024 – Ξέσπασε σε κλάματα η Μαρία Αντωνά μετά την αποχώρηση του Νίκου Γκάνου: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για μένα»

Survivor 2024: Έκαναν την είσοδό τους οι νέοι παίκτες - Δείτε τα βιογραφικά τους και τις ομάδες που μπήκαν

Χρήστος Βολικάκης: «Έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τη...» - Η αποκάλυψη για τον Νίκο Γκάνο μετά την αποχώρηση από το Survivor

Survivor spoiler: Οι πρώτες πληροφορίες για την ομάδα που κερδίζει την 1η ασυλία της εβδομάδας

Survivor trailer 25/2: Εκτάκτως στον Άγιο Δομίνικο ο Ατζούν - Η ανακοίνωση που ξαφνιάζει τους πάντες