Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Έκανε την πρώτη ανάρτηση μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της

Αφοσιωμένη μαμά η παρουσιάστρια

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Πρώτο το youweekly.gr σας είχε αποκαλύψει ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της. Περίπου μία εβδομάδα αργότερα, το επιβεβαίωσε και η ίδια, με ένα μεγάλο πάρτι, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Ο γιος τους, Βλάσης, θα αποκτήσει αδερφάκι, με την παρουσιάστρια να λάμπει από χαρά τους τελευταίους έξι μήνες, όσο κρατάει δηλαδή η εγκυμοσύνη της. Αυτό φάνηκε και στην πρώτη ανάρτηση που έκανε πριν από λίγη ώρα. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ανέβασε φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δίπλα στον καρπό του έρωτά της με τον επιχειρηματία, που οδηγούσε ανέμελος το αυτοκινητάκι του.

Στη λεζάντα έγραψε «My Sundays», αφού οι Κυριακές της πλέον είναι γεμάτες με όμορφες στιγμές δίπλα στον γιο της. Και σύντομα η χαρά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου ετοιμάζεται να... διπλώσει, με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της να φαίνεται πλέον έντονα παρά τα φαρδιά ρούχα που φοράει για άνεση.

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η παρουσιάστρια:

Δείτε επίσης: Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κοιμάμαι με την συνείδηση μου καθαρή» - Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την κόντρα με την εγκυμονούσα

Οι πρώτες δηλώσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου για την εγκυμοσύνη

Η παρουσιάστρια επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της με ένα μεγάλο πάρτυ. «Είμαι πάρα πολύ καλά χαρούμενη. Η μαμά μου είναι εδώ να με βοηθήσει με το παιδί. Ξυπνάει ακόμα το βράδυ. Έχουμε κόψει το βραδινό τάισμα αλλά ο Βασίλης κοιμάται βαθιά», ανέφερε αρχικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στις δηλώσεις της στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ενώ, στην συνέχεια ανακοίνωσε και επίσημα την εγκυμοσύνη της, αναφέροντας: «Δεν λέω ψέματα ποτέ στον κόσμο. Αρχίζει να φαίνεται. Δεν μπορώ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μεγαλώνει η οικογένεια μας και είμαστε χαρούμενοι για αυτό. Ξέρουμε το φύλο, θα το κρατήσουμε για εμάς. Δεν θα πω πόσο μηνών είμαι. Είχα περισσότερες δυσκολίες, επιπλοκές, συμπτώματα, όπως θες πες το αλλά κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική».