Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κοιμάμαι με την συνείδηση μου καθαρή» - Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την κόντρα με την εγκυμονούσα

Βρέθηκαν ξανά στην ίδια εκδήλωση για χατίρι του Σταθοκωστόπουλου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Κοιμάμαι με την συνείδηση μου καθαρή» - Η απάντηση της Ζήνας Κουτσελίνη για την κόντρα με την εγκυμονούσα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, το βράδυ της Πέμπτης 22/2, βρέθηκε στο πάρτι που διοργάνωσε ο σύζυγός της, Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, για το νέο του εστιατόριο, και επιβεβαίωσε όσα το youweekly.gr είχε αποκαλύψει πρώτο. Η παρουσιάστρια περιμένει το δεύτερο παιδί της (δείτε εδώ τις δηλώσεις της για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τους πρώτους μήνες).

Στην ίδια εκδήλωση παρευρέθηκε και η Ζήνα Κουτσελίνη, με την οποία η πρώτη είχε μεγάλη κόντρα στο παρελθόν, όμως μετά από τις πρόσφατες αγκαλιές και τα φιλιά τους στην κάμερα (δείτε εδώ το σκηνικό), φαίνεται πως τα έχουν αφήσει όλα πίσω τους και όλα τα θέματα που μπορεί να είχαν έχουν πλέον λυθεί.

Οι δηλώσεις Σπυροπούλου και Κουτσελίνη για την κόντρα τους

«Η ζωή κάνει κύκλους, κοιμάμαι με την συνείδηση μου καθαρή. Η αλήθεια πάντα φαίνεται», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μόλις ρωτήθηκε για την παρουσιάστρια του STAR, ενώ εκείνη με την σειρά της επισήμανε: «Για εμένα δεν είναι το ζητούμενο το να μου πει κάποιος συγγνώμη, αλλά να προχωράμε μπροστά».

Η Ζήνα Κουτσελίνη, μάλιστα, θέλησε να σχολιάσει και τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, λέγοντας: «Είχα κάθε λόγο στο παρελθόν να κάνω μπλοκ τον Δημήτρη τον άτιμο. Να με κάνει μπλοκ τώρα. Όταν συνεργάζεται με έναν άνθρωπο στο παρελθόν και μετά διαφωνείς, αυτό είναι γιατί κάτι σου λείπει από την αγάπη που είχατε. Πιστεύω ότι γίνεται ντόρος για να τον δουν».

Υπενθυμίζεται πως η ίδια είχε παρεξηγηθεί με τον δημοσιογράφο εξαιτίας ενός σχολίου που είχε κάνει για την κόρη της σε εκπομπή που παρουσίαζε (δείτε εδώ αναλυτικά).