Κατερίνα Καινούργιου: «Στόχος μου είναι η δημιουργία οικογένειας και με λένε απεγνωσμένη! Είναι κακό να είμαι 39 και να...»

«Συνέχεια με σχολιάζουν και αναρωτιέμαι αν έχω πειράξει κάποιον»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Στόχος μου είναι η δημιουργία οικογένειας και με λένε απεγνωσμένη! Είναι κακό να είμαι 39 και να...»

Η Κατερίνα Καινούργιου το βράδυ της Κυριακής 25/2 βρέθηκε στο Κτήμα Νεφέλες όπου πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του ALPHA. Η παρουσιάστρια φορώντας πράσινη φούστα με μαύρο τοπ και leather ζώνη στην μέση, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Όχι μόνο όμως για την ομορφιά της.

Ήταν η πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και φιλιέται παθιασμένα με την Δανάη Μπάρκα και τα σχόλια που τους θέλουν πλέον να είναι ζευγάρι.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου

«Είναι μια δύσκολη τηλεοπτική σεζόν. Η πρωινή ζώνη είναι πολύ ανταγωνιστική. Έπαθα κολικό στο έντερο, το σώμα μου χτυπάει καμπανάκι. Συνέχεια με σχολιάζουν και αναρωτιέμαι αν έχω πειράξει κάποιον», ανέφερε αρχικά έπειτα από ερώτηση σχετικά με την φετινή τηλεοπτική χρονιά.

«Στόχος μου είναι η δημιουργία οικογένειας και με λένε απεγνωσμένη. Είναι κακό να είμαι 39 και να θέλω οικογένεια;», αποκάλυψε στη συνέχεια φανερά προβληματισμένη.

Αυτό είναι εμφανισιακά το γούστο της στους άντρες

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο youtube, σχολιάζοντας τα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου, λέγοντας πως δεν τον ελκύει ούτε ως γυναίκα, αλλά ούτε και ως παρουσιάστρια (δείτε εδώ όσα είπα για εκείνη και ποιους άλλους έκραξε).

Η ίδια, λοιπόν, πρόβαλε το απόσπασμα αυτό στον αέρα του Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 23/2, και έδωσε με τη σειρά της το δικό της "άκυρο" στον πρώην παίκτη του Survivor, εμφανίζοντας στο πλατό τον άντρα που είναι "ο τύπος της".

«Αχ, έχω μία στενοχώρια... Ο Βασάλος βρίσκεται στην Ιορδανία, αλλά βρίσκει τρόπο να μου ρίχνει "Χ" και σε εμένα, αλλά και στην εκπομπή. Όχι ότι τον καλέσαμε ποτέ για να είναι μέλος της εκπομπής...», ξεκίνησε να λέει και έπειτα δήλωσε: «Αντικειμενικά είναι κούκλος, αλλά ούτε εγώ θα έκανα κάτι μαζί του, δεν είναι το στυλ μου».

«Έλα τώρα βρε, εδώ θα έκανα εγώ», της είπε με χιούμορ ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Επειδή έχετε δει το κακό στυλ που μπορεί να είχα στο παρελθόν, δεν είναι του στυλ μου ο Βασάλος... Τον έβλεπα στο Survivor και έλεγα "ουάου", αλλά δεν είναι ο άντρας που θα έβγαινα. Και ο Κωστάρας είναι πολύ ωραίο παιδί, αλλά δεν θα έκανα κάτι μαζί του. Δείξτε τον...», συνέχισε εκείνη και έδειξε τον συνεργάτη της, ο οποίος είναι περισσότερο του γούστου της.

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που η παρουσιάστρια επισημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος δεν είναι του γούστου της, αφού είχε τσακωθεί και με τον Γιάννη Πουλόπουλο για εκείνον.