Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν συνοδεύομαι, κάπου θα είναι η σύντροφός μου, ξέρω 'γώ...» - Η "solo" βραδινή έξοδος

«Δεν έχω σκεφτεί πώς θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Γιάννης Σπαλιάρας: «Δεν συνοδεύομαι, κάπου θα είναι η σύντροφός μου, ξέρω 'γώ...» - Η

Για την προσωπική του ζωή μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας μέσα από δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Δευτέρας 26/2. Ο ίδιος απάντησε και για την απουσία της συντρόφου του από το πλευρό του στην βραδινή του έξοδο αλλά και για το ενδεχόμενο γάμου (δείτε εδώ τι είχε ξεκαθαρίσει για το θέμα).

Οι δηλώσεις του Γιάννη Σπαλιάρα για την προσωπική του ζωή

«Δεν συνοδεύομαι σήμερα από την αγαπημένη μου. Κάπου θα είναι, ξέρω εγώ. Βγαίνουμε και μαζί, βγαίνω και μόνος όπως όλα τα ζευγάρια», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας για τη σόλο εμφάνισή του.

«Θα δούμε δεν ξέρουμε, νωρίς είναι ακόμα. Δεν έχω σκεφτεί πώς θα ήταν η ιδανική πρόταση γάμου. Νομίζω δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, έρχεται στην πορεία αυτό», απάντησε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Οι πρώτες δηλώσεις του με τη σύντροφό του

Ο Γιάννης Σπαλιάρας την Κυριακή 7/1 ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, είχε κάνει μια κοινή έξοδο με τη σύντροφό του Το ζευγάρι μάλιστα μετά από έναν χρόνο σχέσης αποφάσισε να κάνει επίσημα μαζί τις πρώτες του δηλώσεις σε τηλεοπτικές κάμερες.

«Είμαι λίγο αγχωμένη», είπε η σύντροφος του Γιάννη Σπαλιάρα.

«Δεν έχει συνηθίσει στις κάμερες, αλλά όλα καλά. Κάνουμε ότι κάνουν και όλα τα ζευγάρια. Μετά από ένα χρόνο βγήκε φυσιολογικά προς τα έξω», είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

«Ούτε εγώ ήθελα να βγει κάτι τέτοιο προς τα έξω», συνέχισε η κοπέλα του.

«Δεν είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τέτοιες δηλώσεις για το αν θα κάνουμε το επόμενο βήμα», είπε τέλος ο Γιάννης Σπαλιάρας.