Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Το αρνητικό της είναι ότι...» - Τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη

Η αποκάλυψη για την συνεργασία τους

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (αριστερά)

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος παραχώρησε συνέντευξη στον Fipster για το κανάλι του στο Youtube και μίλησε ανοιχτά για όλους και για όλα, προχωρώντας σε μεγάλες αποκαλύψεις για διάφορα πρόσωπα που απασχολούν, όπως είναι ο Γιώργος Λιάγκας με τον οποίο απομακρύνθηκε (δείτε εδώ τι συνέβη), αλλά η Μαρία Μπακοδήμου στην οποία είχε εξομολογηθεί ότι την είχε δει ερωτικά.

Από την συζήτηση, λοιπόν, δεν έλειψε και το όνομα της Ελένης Μενεγάκη, με την οποία ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια και η σχέση τους έχει περάσει από κάποια στάδια όλο αυτό το διάστημα, κάποια ποιο έντονα και αρνητικά, αλλά και κάποια θετικά και γεμάτα ευγνωμοσύνη.

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την Ελένη Μενεγάκη

«Θαυμάζω την Ελένη Μενεγάκη. Είναι μεγάλο σχολείο να δουλεύεις με την Ελένη. Το έχουμε χτίσει και το καταφέραμε. Έχουμε φτύσει αίμα και έχουμε κερδίσει ο ένας τον άλλον, θέλω να πιστεύω. Αν έχω προτάσεις για του χρόνου, τώρα που τελειώνει το συμβόλαιο μου, θα μιλήσω με την Ελένη, ανεξαρτήτως πρότασης από εκείνη. Θα τη ρωτήσω και θα ζητήσω τη συμβουλή της», είπε αρχικά.

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Το αρνητικό της είναι ότι δεν κάνει την εκπομπή, η Ελένη είναι η εκπομπή. Έχει τον πλήρη έλεγχο του στούντιο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα χωρίς να το δει, Μπορεί να είναι στο κινητό, αλλά το βλέπει. Τα αφτιά της είναι συνδεδεμένα με τα ηχεία του χώρου και τα μάτια της είναι συνδεδεμένα με τους φακούς των καμερών. Είναι ο χώρος. Γιατί είναι αρνητικό;

Γιατί είναι άνθρωπος και επαγγελματίας, αυτό δεν σημαίνει ότι μέσα της δεν έχει συναισθήματα, ότι δεν έχει τις μέρες της. Όλη η εκπομπή χρωματίζεται από το χρώμα της Ελένης Μενεγάκη, ό,τι και να κάνεις. Είναι η Ελένη. Δεν θέλει εξωτερικά ρεπορτάζ, εμάς μας θέλει μέσα, είμαστε οι συνεργάτες της και οι προεκτάσεις των άκρων της. Μας θέλει μαζί της. Το θετικό είναι ότι είναι η Ελένη Μενεγάκη. Έχει την πολυτέλεια να χαράσσει τον δικό της δρόμο, δεν χρωστάει σε κανέναν, κάνει την τηλεόραση που θέλει, έχει τον έλεγχο της δουλειάς της όπως εκείνη γουστάρει. Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να είναι μάθημα στο πανεπιστήμιο. Με ό,τι θα ασχοληθεί θα αυγατίσει».