Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου: «Μια περίοδο το ‘χανα μαζί της! Την γούσταρα...»

«Της το έχω πει μέσω χιούμορ...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Ουγγαρέζος για Μαρία Μπακοδήμου: «Μια περίοδο το ‘χανα μαζί της! Την γούσταρα...»

Καλεσμένος στην εκπομπή του Fipster στο Youtube, βρέθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και μίλησε για όλους και για όλα. Ο παρουσιαστής εξέφρασε ανοιχτά την άποψή του για τηλεοπτικά πρόσωπα (δείτε εδώ με ποιον δεν θα συνεργαζόταν ποτέ). Ο παρουσιαστής δεν δίστασε να τοποθετηθεί τόσο για την Σίσσυ Χρηστίδου όσο και για την Μαρία Μπακοδήμου. Για την δεύτερη αποκάλυψε μάλιστα ότι μία περίοδο του άρεσε σεξουαλικά.

Οι δηλώσεις Ουγγαρέζου για Χρηστίδου και Μπακοδήμου

«Βέβαια και την είχα βρίσει την Σίσσυ Χρηστίδου πιο παλιά, πάρα πολύ. Είχα πει τη φράση «μπλοκ μέχρι να σβήσει ο ήλιος». Μιλήσαμε, τα βρήκαμε, της είπα όμως τι είχα μαζί της. Αυτό είχε σχέση με τον ραδιομαραθώνιο μας, τίποτα κακό, μην τρελαίνεστε. Κάτι είχε γίνει, μια παρεξήγηση όπου εγώ είχα καταλάβει κάτι λάθος».

«Εγώ έχω μερικά κουμπιά. Το κουμπί μου για τον ραδιομαραθώνιο που κάνουμε για τα παιδιά κάθε χρόνο, όπου είμαστε άυπνοι για 156 ώρες / 6 ημέρες, όποιος μου το θίξει θα του φάω το λαρύγγι! Λοιπόν, η Σίσσυ ένιωσα ότι μου έθιξε τον ραδιομαραθώνιο. Μου εξήγησε η κοπέλα και τελείωσε. Να πω όμως ότι θαυμάζω σε εκείνη την διαχείριση των θεμάτων επικαιρότητας που την κάνει περίτεχνα» ανέφερε.

Για την Μαρία Μπακοδήμου είπε. «Θαυμάζω! Η Μαρία έχει χιούμορ και την πάω και μια περίοδο… το ‘χανα μαζί της! Την γούσταρα! Της το έχω πει μέσω χιούμορ. Την γούσταρα σεξουαλικά».

Η απάντηση του για το μπλοκ στην Μπέτυ Μαγγίρα

Την δική του απάντηση μέσα από την εκπομπή του στο ραδιόφωνο, έδωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, το πρωί της Παρασκευής 16/2, σχετικά τόσο με το μπλόκ που έκανε στο Instagram, την Μπέττυ Μαγγίρα, (δείτε εδώ), όσο και για τις φήμες που έχουν ακουστεί τις τελευταίες ώρες περί νέας σχέσης.

Υπνεθυμίζουμε ότι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου 14/2 η κάμερα του Fay's Time εντόπισε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο αποσπώντας του δηλώσεις σχετικά με το αν είναι ερωτευμένος και αν γενικότερα έχει έρθει κάποιο πρόσωπο στη ζωή του. Με αφρομή αυτό η Φαίη Σκορδά, η οποία είναι πολύ καλή φίλη του ανέφερε ότι ο παρουσιαστής αυτό το "διάστημα δεν είναι μόνος".

«Το Instagram είναι δικό μου, του βάζω φωτιά και το καίω. Θα σας πω ότι αυτή τη στιγμή έχω μπλοκάρει συνολικά πέντε άτομα, γνωστούς τρείς. Δεν θα μπορούσα να έχω αποφύγει όλο αυτό και να έχω κάνει σίγαση την Μπέττυ; Κάτι έχω συνειδητοποιήσει και είπα τέλος. Μιλήσαμε βέβαια, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “εγώ σε αγαπώ” και της απάντησα “τιμή μου που με αγαπάς, αλλά πρώτα έπρεπε να με ρωτήσεις και μετά να το δημοσιεύεις”.

Με έβαλε σε μια διαδικασία να περιμένουν τώρα τα συνεργία απ’ έξω και να έχω 100 κλήσεις στο κινητό μου. Υπάρχει ένας καβγάς και με έχουν βάλει στη μέση. Το τι έχω εγώ με την Μπέττυ είναι τελείως άσχετο από τον καβγά. Το σκληρό gossip δεν ήταν δική μου φράση. Το μόνο που είπα είναι ότι είναι πιο αιχμηρή...

Δεν θα ξαναμιλήσω στην εκπομπή της Τσολάκη και πρέπει να κάνω και ένα μπλοκ, όχι στην Τσολάκη αλλά σε κάποιον από το πάνελ. Αυτή την εβδομάδα έχω ακούσει πολλές μ... Την Πέμπτη βγάζουν ότι έχω κοπέλα, θα μου πεις “σε πειράζει;” Αν έχω κοπέλα, δεν θα πείραζε την κοπέλα; Συνεργεία κάτω από το σπίτι, συνεργεία στη δουλειά επειδή της κάπνισε της Φαίης και μετά του Γεωργιάδη. Δεν έχω πάρει ανάσα αυτή την εβδομάδα».