Ο κακός χαμός στο Πρωινό: «Σε ευχαριστώ που με σέβεσαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να μιλήσω!» - Πυρ και μανία η Πετρογιάννη

Άναψαν τα αίματα!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ο κακός χαμός στο Πρωινό: «Σε ευχαριστώ που με σέβεσαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να μιλήσω!» - Πυρ και μανία η Πετρογιάννη

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό, τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου, θέλησαν να σχολιάσουν τον σάλο που δημιουργήθηκε κάτω από μία ανάρτηση της Καλομοίρας, σχετικά με την εμφάνισή της (δείτε εδώ τι συνέβη), ωστόσο κατά τη διάρκεια της συζήτησης ανέβηκαν οι τόνοι.

Οι τρεις συνεργάτιδες του Γιώργου Λιάγκα, συγκεκριμένα, Φωτεινή Πετρογιάννη, Άρια Καλύβα και Ελένη Βουλγαράκη, προσπαθούσαν η κάθε μία ξεχωριστά να εκφράσουν την άποψή τους για το θέμα, η δεύτερη ωστόσο δεν άφηνε την πρώτη να ολοκληρώσει, με αποτέλεσμα εκείνη να ξεσπάσει στον αέρα.

Ο τσακωμός στο πλατό του Πρωινού και το ξέσπασμα της Φωτεινής Πετρογιάννη

«Άρια, μιλάει! Μισό λεπτό να την ακούσουμε λίγο», είπε με έντονο ύφος η Φωτεινή Πετρογιάννη στην Άρια Καλύβα, την ώρα που η Ελένη Βουλγαράκη προσπαθούσε να μιλήσει και αφού διέκοψε και την ίδια στην πορεία, η δημοσιογράφος, αναφώνησε: «Σε ευχαριστώ που με σέβεσαι τόσο πολύ που δεν μπορώ να μιλήσω, να ολοκληρώσω μία πρόταση».

Η ένταση συνεχίστηκε όταν ο Γιώργος Λιάγκας τους δήλωσε στη συνέχεια πως φταίνε οι influencers και όσες ασχολούνται με τα social media που ανοίγουν την πόρτα του σπιτιού τους στον κόσμο και τους δίνουν το βήμα να κράξουν: «Έτσι θα σας κράξουν κι εσάς μία μέρα. Να είστε βέβαιες και να είστε και προετοιμασμένες. Έτσι θα σας κράξουν κι εσάς», τους τόνισε.

«Προχθές ήρθε και μου είπε ο άλλος, επειδή δεν το άρεσε το μαγαζί που διαφήμιζα σε ένα post μου και μου έγραψε καρκίνο από κάτω», ανέφερε τότε σε έξαλλη κατάσταση η Φωτεινή Πετρογιάννη με τον τσακωμό να μην έχει σταματημό.

Δείτε επίσης: «Αυτό που κάνετε είναι αισχρός λαϊκισμός! Έλεος τώρα» - Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε στην Πετρογιάννη και τον Βαγγέλη Περρή

Φωτεινή Πετρογιάννη ξέσπασμα στο Πρωινό