"Κόλαφος" ο Νίκος Γκάνος για τον Παππά: «Το πιο βαρύ είναι ότι ήθελε να...» - Το σκληρό του πρόσωπο στο Survivor και το σχέδιο κατά Λαμάι & Περπατάρη

Όλη η αλήθεια στη φόρα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Ο Νίκος Γκάνος, το μεσημέρι της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, για να συζητήσει με τους δημοσιογράφους και να σχολιάσουν όλα όσα συνέβησαν κατά την παραμονή του στο Survivor, από το οποίο αποχώρησε την προηγούμενη Τετάρτη.

Ο ίδιος φαίνεται πως απογοητεύτηκε με κάποια πράγματα και κυρίως κάποια πρόσωπα, βάζοντας στο στόχαστρο τον Αλέξη Παππά, τον οποίο προηγουμένως κατηγόρησε για bullying (δείτε εδώ). Εξήγησε, λοιπόν, τι τους έφερε σε ρήξη και ποιο είναι το πραγματικό πρόσωπο του συμπαίκτη του όταν οι κάμερες κλείνουν.

Οι αποκαλύψεις του Νίκου Γκάνου για το Survivor

«Εγώ όταν μπήκα στο παιχνίδι ήξερα ότι ο κόσμος δεν θα ψηφίζει, οπότε δεν είχα μπει με τη λογική να κάνω ριάλιτι και να τσακώνομαι. Ήθελα να πάω, είχα έναν στόχο, τα χρήματα ήταν ο στόχος στην ουσία, και ήθελα να μην μπλέκομαι σε τέτοιες καταστάσεις. Αλλά κάποια στιγμή, όταν ένας άνθρωπος... η ηθική του δεν είναι τόσο καλή - μέσα σε αυτό το παιχνίδι που γίνεται μετά από ένα σημείο η ζωή σου και είναι ο μικρόκοσμός σου - και δέχεσαι επίθεση προσωπική...

Ο Αλέξης πάντα είχε πρόβλημα μαζί μου. Π.χ. ότι τον ψήφιζα. Ενώ έλεγε μπροστά στις κάμερες ότι "εγώ δεν έχω πιάσει ποτέ κανέναν να τον ρωτήσω γιατί με ψήφισε, δεν με ενδιαφέρει", πάντα όταν ψηφιζόταν μας έπιανε όλους, κατέβαζε τα μούτρα του και ρώταγε "γιατί με ψηφίσατε;" κλπ.. Εγώ ήμουν ο μόνος που του έλεγα μπροστά του - γιατί πολλοί δεν το έλεγαν, όπως ο Χρήστος Βολικάκης - ότι "σε ψηφίζω γιατί σε θεωρώ πιο αδύναμο από τον Ντάνιελ και τον Σάββα και όταν εσύ παίζεις μόνο με παίκτες σαν τον Rob...". Έτσι ξεκίνησε η κόντρα μας. Το πιο βαρύ είναι ότι ήθελε να βγάλει τον Λαμάι, ο οποίος δεν του έχει κάνει κάτι, μισογύνη και τραμπούκο. Το άκουσαν και άλλοι, όχι μόνο εγώ. Απλά εκείνη τη στιγμή δεν ήθελα να μπλέξω σε τέτοιες καταστάσεις και δεν πήρα θέση.

Έχει κάνει και άλλα πράγματα. Εκτός από τον Λαμάι, ήθελε να εκθέσει τον Γιάννη Περπατάρη. Συνεχώς προσπαθούσε να κάνει πράγματα για να εκθέσει κόσμο και να φανεί αυτός ότι είναι λίγο πιο έξυπνος και υπεράνω. Όλο αυτό εμένα άρχισε να με εκνευρίζει. Μετά άρχισε να λέει για μένα ότι τρώω περισσότερο φαγητό, ότι είμαι ύπουλος. Έλεγε ότι εγώ και η Μαρία κανονίζαμε τι θα ψηφίσουν οι υπόλοιποι και, μάλιστα, στον τελευταίο τσακωμό που κάναμε πριν την μονομαχία μου, ήμασταν στη σκηνή και πάλι μας είπε "γιατί με ψηφίζετε συνέχεια;".

Και του λέω εγώ "σε ψηφίζουμε γιατί όταν έχεις να ψηφίσεις Σάββα, Ντάνιελ και Αλέξη, αναγκαστικά θα ψηφίσω εσένα". Δεν μπορούσε να το δεχθεί με τίποτα αυτό και μας είπε στην ουσία ότι "οι καινούριοι παίκτες που μπαίνουν, πως είναι δυνατόν να ψηφίζουν όλοι εμένα;". "Οι καινούριοι παίκτες που μπαίνουν έχουν δει τα επεισόδια, βλέπουν πώς είσαι, αλλά και αγωνιστικά να μην ψηφίζει κάποιος, έχεις σκεφτεί ποτέ ότι οι καινούριοι παίκτες μπορεί να σε αντιπαθούν;", του είπα. Φυσικά, μόλις το είπα αυτό, νευρίασε πάρα πολύ, δεν μου απάντησε καν και έφυγε τρέχοντας.

Παραμένει μέσα γιατί έχει στρατηγική. Έφτιαξε τα στατιστικά του από την αρχή. Εγώ ποτέ δεν βγήκα να επιλέξω έναν εύκολο παίκτη, ούτε ο Ντάνιελ ούτε ο Σάββας. Οπότε ανέβασε τα στατιστικά του, σε περίπτωση που βγει σε μονομαχία, να μπορεί να επιλέγει τον στόχο, όπως και έκανε.

Όταν έγινε αυτό με τον Χρήστο Βολικάκη, ο Αλέξης είχε φοβηθεί πάρα πολύ και μας είχε πιάσει όλους και μας έλεγε "πρέπει να κάνουμε κάτι για να μη δημοσιευθεί αυτό". Φοβόταν πάρα πολύ! Και κάτι άλλο που είχε κάνει και μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο είναι ότι, όταν έπαιζε με τον Λαμάι, όταν πήγε να τον προσπεράσει, άρχισε να κουνάει όλη την κατασκευή, για να πέσει ο άνθρωπος κάτω! Κάποια πράγματα δεν είναι θέμα ηθικής;», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Survivor spoiler 26/2 - Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση