Δανάη Μπάρκα: «Χάζεψες; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;» - Η προφητική φάρσα στην Καινούργιου ένα χρόνο πριν τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη

«Ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή, τι θα γίνει...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Θέμα συζήτησης έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες η φωτογραφία, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τη Δανάη Μπάρκα να φιλιέται στο στόμα με τον πρώην της φίλης της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Το κλίμα που επικρατεί ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης είναι άβολο, καθώς η ίδια η Καινούργιου έχει τονίσει, πως εκείνη είχε γνωρίσει στη Δανάη Μπάρκα τον Τσαγκρίδη και πως δε θα περίμενε ποτέ να συμβεί κάτι ερωτικό μεταξύ τους.

Τις επόμενες κινήσεις της Κατ Κεν μπορεί να μην τις γνωρίζουμε, ωστόσο μέσα από τη φάρσα που της είχε κάνει η Δανάη Μπάρκα - πριν από περίπου ένα χρόνο στο Night Out - αντιλαμβανόμαστε πως οι δύο παρουσιάστριες υπήρξαν κάποτε δύο πολύ καλές φίλες....

Δείτε επίσης: Οι σπόντες της Καινούργιου μετά την φωτογραφία Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Κάποια πράγματα σε στιγματίζουν» - «Έχω αμφιβολίες για το πώς φαίνομαι»

Η φάρσα της Δανάης Μπάρκα στην Κατερίνα Καινούργιου

«Θέλω να καλέσεις στο τηλέφωνο την πολύ φίλη σου και συνάδελφο - παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου και θα της προτείνεις να πάρει η ίδια το και να τους προτείνει να μετατεθεί η εκπομπή της δύο ώρες μετά από την ώρα που είναι τώρα, για να μην είστε απέναντι», είχε πει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης.

«Μου ήρθε μια ιδεά, εγώ συζητάω για του χρόνου και σε πήρα με το που έφυγα από το κανάλι. Εγώ τους πρότεινα μήπως μιλήσουμε με το δικό σου κανάλι, μήπως δεν είμαστε απέναντι του χρόνου - γιατί δε μπορώ να το ζω αυτό - και μήπως πας ή δύο ώρες πριν ή μήπως πας δύο ώρες μετά δεν παίζει με τίποτα;», είχε πει η Μπάρκα στην Καινούργιου.

«Μωρέ τι λες; Χάζεψες; Χαζό είσαι παιδάκι μου; Εξαιρετικά τα πηγαίνεις. Τι σε έπιασε; Τα έχουμε και πειράζει που είμαστε απέναντι; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;», είχε απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου.

«Καλά ποτέ δεν ξέρεις σε αυτή τη ζωή, τι θα γίνει, έτσι όπως πάμε και οι δύο», είχε απαντήσει η Δανάη Μπάρκα.

Αφού αποκαλύφθηκε η φάρσα η Μπάρκα είχε πει στην Καινούργιου: «Έλα σ' αγαπώ σε παίρνω μετά, φιλιά».

Η ψυχολογική της Καινούργιου μετά την αποκάλυψη για Τσαγκρίδη & Μπάρκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day στον ALPHA, σχολίασαν τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα έχει πληροφορηθεί σχετικά ήδη έχει κάνει unfollow την άλλοτε καλή της φίλη. Μάλιστα, την Κυριακή 25/2 συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην σύντροφό της και μόλις έμαθε για την παρουσία του στο ίδιο μαγαζί, αποχώρησε γρήγορα φανερά στεναχωρημένη.

«Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί ερωτικής σχέσεις ανάμεσα τους, στην εκπομπή της είχε αναφέρει πως εκείνη τους γνώρισε και δεν πιστεύει πως η Δανάη Μπάρκα θα της έκανε κάτι τέτοιο - δείτε εδώ το βίντεο.