Δήμητρα Αλεξανδράκη: Στο πλευρό της Καινούργιου μετά τον ντόρο με Μπάρκα & Τσαγκρίδη - Η όλο νόημα ανάρτησή της

Ξέσπασε δημόσια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Σάλο έχει προκαλέσει η φωτογραφία, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με τη Δανάη Μπάρκα και τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη να φιλιούνται στο στόμα σε νυχτερινή τους έξοδο (δείτε εδώ τη φωτογραφία).

Μετά λοιπόν από την είδηση αυτή βλέπουμε να έχουν ξεσπάσει δύο μέτωπα με τους περισσότερους να τάσσονται υπέρ της Κατερίνας Καινούργιου. Να σημειωθεί στο σημείο αυτό, πως το ''μεμπτό'' της υπόθεσης είναι για πολλούς, πως η Μπάρκα ήταν καλή φίλη της Καινούργιου και μέσω εκείνης είχε γνωριστεί με τον Τσαγκρίδη.

Με τη σειρά της η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε ένα instagram story τη Δευτέρα 26/2 υποστηρίζοντας την Κατερίνα Καινούργιου ανοιχτά μετά τον ντόρο, που έχει δημιουργηθεί με τη Δανάη Μπάρκα.

Δείτε επίσης: Δανάη Μπάρκα: «Χάζεψες; Γκόμενοι είμαστε; Τι είναι αυτά που λες;» - Η προφητική φάρσα στην Καινούργιου ένα χρόνο πριν τη σχέση της με τον Τσαγκρίδη

Η ανάρτηση της Δήμητρας Αλεξανδράκη για την Κατερίνα Καινούργιου

«Όταν είσαι πρωταγωνίστρια πολλοί θέλουν να εκμεταλλευτούν τη θέση σου. Μην τους κάνεις τη χάρη!» έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Καινούργιου - Αλεξανδράκη

Η ψυχολογική της Καινούργιου μετά την αποκάλυψη για Τσαγκρίδη & Μπάρκα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του Happy Day στον ALPHA, σχολίασαν τη φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει τη Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει ένα παθιασμένο φιλί με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η Κατερίνα έχει πληροφορηθεί σχετικά ήδη έχει κάνει unfollow την άλλοτε καλή της φίλη. Μάλιστα, την Κυριακή 25/2 συναντήθηκε τυχαία με τον πρώην σύντροφό της και μόλις έμαθε για την παρουσία του στο ίδιο μαγαζί, αποχώρησε γρήγορα φανερά στεναχωρημένη.

«Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της», αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα, πριν από μερικούς μήνες η Κατερίνα Καινούργιου όταν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες περί ερωτικής σχέσεις ανάμεσα τους, στην εκπομπή της είχε αναφέρει πως εκείνη τους γνώρισε και δεν πιστεύει πως η Δανάη Μπάρκα θα της έκανε κάτι τέτοιο - δείτε εδώ το βίντεο.