Γιώργος Λιάγκας: «Τι να κάνει η κα Μπάρκα; Να πάρει την κα Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που...»

Χαλασμός στον αέρα του Πρωινού για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: «Τι να κάνει η κα Μπάρκα; Να πάρει την κα Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που...»

Το τρίγωνο Δανάη Μπάρκα, Κατερίνα Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη, σχολίασαν και σήμερα Τρίτη 27/2 στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες του. Το κλίμα ωστόσο στο πλατό δεν ήταν πολύ ήρεμο, καθώς ο κάθε ένας είχε αντίθετη άποψη για το θέμα.

Ο παρουσιαστής λοιπόν, για ακόμα μια φορά έκανε την δική του τοποθέτηση για το ζήτημα που έχει βάλει "φωτιά" στο διαδίκτυο και πιο συγκεκριμένα στο twitter που δεν έχει σταματήσει να γίνονται αναρτήσεις για το θέμα.

Από πλευρά της η ίδια η Δανάη Μπάρκα δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο για το φιλί που αντάλλαξε με τον πρώην της Κατερίνας Καινούργιου, παρά μόνο μια ανάρτηση όλο νόημα.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για Μπάρκα, Τσαγκρίδη, Καινούργιου

«Έρχεται η πραγματικότητα για ακόμα μία φορά, και δεν το παίζω μάγκας...με επιβεβαιώνει. Τι σας είπα χθες; Ότι τα social media είναι ευχή και κατάρα. Όλες εσείς οι κυρίες οι οποίες καλείτε τους followers σας να πάρουν δωράκια... τους δωροδοκείτε για να αυξήσετε τους followers...και να βγάλετε χρήματα... Λέτε για την κατάντια του Instagram που γράφουν σχόλια που τα θεωρώ απαράδεκτα.

Όταν όμως έχεις ανοίξει εσύ ο ίδιος την κερκόποτα της ζωής σου σε αυτούς τους ανθρώπους, δίνοντάς τους δικαίωμα να έχουν άποψη για τη ζωή σου. Εσύ τους βάζεις μέσα στο διαδικτυακό σου σπίτι κι έτσι μοιραία θα κρίνουν με ποιον άνθρωπο θα ερωτευθεί ο κ. Τσαγκρίδης που είναι αναφαίρετο δικαίωμά του», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Η κα Μπάρκα επιλέγει και καλά κάνει και δεν έχει να δώσει αναφορά σε κανέναν να φιλιέται δημόσια. Θεωρώ ότι έτσι κι αλλιώς είναι απαράδεκτο να τραβάει κάποιος με ένα κινητό μία ιδιωτική στιγμή του άλλου. Από τη στιγμή που είναι δημόσια όμως βγήκε ένα φιλί της κας Μπάρκα. Τι να κάνει η κα Μπάρκα; Να πάρει την κα Καινούργιου και να της ζητήσει συγγνώμη που ερωτεύτηκε ή την ερωτεύτηκε ο πρώην σύντροφός της; Δεν φταίει κανείς από τους τρεις, ούτε η κα Μπάρκα, ούτε η κα Καινούργιου, ούτε ο κος Τσαγκρίδης. Έχουν ανοίξει την κερκόπορτα», σχολίασε μετά από λίγο.

Δείτε επίσης: Η επικοινωνία που είχε η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη μετά την διαρροή της φωτογραφίας με την Δανάη Μπάρκα