Ζόζεφιν: «Έτσι λένε;» - Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από το Νίνο

Τι απάντησε στην κάμερα;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ζόζεφιν: «Έτσι λένε;» - Η πρώτη αντίδραση μετά τις φήμες χωρισμού από το Νίνο

Πολλές είναι οι φήμες και τα σχόλια τις τελευταίες ώρες που θέλουν την Ζόζεφιν και το Νίνο να περνάνε κρίση και να χωρίζουν. Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως δεν ακολουθεί πλέον ο ένας τον άλλον στο Instagram, ενώ έχουν σβηστεί και τα likes (που σημαίνει πως μιλάμε για μπλοκ).

Η κάμερα της εκπομπής Πρωινό του ΑΝΤ1 λοιπόν, εντόπισε την τραγουδίστρια στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και αφού την ενημέρωσε τι γράφεται, την ρώτησε κιόλας αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Η απάντηση της Ζόζεφιν περί χωρισμού με το Νίνο

Αρχικά η Ζόζεφιν ξέσπασε αμήχανα σε γέλια, ωστόσο ευγενικά θέλησε να απαντήσει χωρίς όμως πολλές πολλές πληροφορίες. «Έτσι λένε; Ωραία. Δεν ξέρω τι να σου πω... Δεν ισχύει», απάντησε 3 ημέρες πριν.

Τι έλεγε πριν λίγες ημέρες η Ζόζεφιν για το Νίνο

Η Ζόζεφιν ήταν καλεσμένη στο The 2night show την Τετάρτη 14/2 με την τραγουδίστρια να παραχωρεί μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη σχετικά με την καριέρα της, τα προσωπικά της και την πολύ στενή σχέση που έχει με τη μητέρα της (δείτε την εδώ).

Η τραγουδίστρια δε θα μπορούσε να μη μιλήσει και για τη σχέση της με τον Νίνο αποκαλύπτοντας, πως είναι πολύ ερωτευμένη και πως η σχέση της εξελίσσεται από το καλό στο καλύτερο.

«Είμαι ερωτευμένη αυτή την περίοδο, ναι, είμαι πολύ καλά! Γενικά δεν μου έχει κάνει κανείς πρόταση γάμου. Δεν έχω παράπονο αλλά για να φτάσεις εκεί πρέπει να το θέλουν και οι δύο. Προσπαθώ για μια καριέρα, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Με ενδιαφέρουν να είναι καθαρό το τοπίο και να υπάρχει σεβασμός», είπε η Ζόζεφιν.