Ελένη Μενεγάκη: «Έφτασα, έκανα το σταυρό μου και λέω γιατί μπήκα με τα παιδάκια μου;» - Το περιστατικό με το καλαμάρι στο κεφάλι της παρουσιάστριας

«Εγώ σκεφτόμουν καρχαρίες...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Ελένη Μενεγάκη είναι γνωστό ότι έχει πολύ μεγάλη αγάπη για τη θάλασσα και το νησί της Άνδρου εκεί όπου διατηρεί μια πολυτελή ξενοδοχειακή μονάδα με τον σύζυγό της (δείτε εδώ πόσο κοστίζει ένα βράδυ του Αυγούστου στο Onar).

Την Τρίτη 27/2 η παρουσιάστρια έκανε μια αποκάλυψη στην εκπομπή Ελένη μετά το ρεπορτάζ του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με δημοσιογράφο, που εκτοξεύτηκε στο πρόσωπό του ένας μπακαλιάρος την ώρα, που έκανε αναμετάδοση.

Κάτι αντίστοιχο λοιπόν έχει ζήσει και η Ελένη Μενεγάκη στο παρελθόν όσο έκανε μια από τις γνωστές οικογενειακές βόλτες με το σκάφος της. Σε εκείνη βέβαια αντί για μπακαλιάρος είχε εκτοξευθεί ένα...καλαμάρι.

Δείτε εδώ: Μενεγάκη και Παντζόπουλο πάνω στο χλιδάτο σκάφος τους

H απίστευτη περιπέτεια της Ελένης Μενεγάκη από το σκάφος της

«Μου έχει τύχει το ίδιο με καλαμάρι στο φουσκωτό με κακό καιρό. Ψέματα να πω; Ήμασταν μέσα με τα παιδιά περνούσαμε κάβο ντόρο, τι το θέλαμε; Είχαμε φύγει κατακαλόκαιρο και μπήκαμε σε φουρτούνα και μετά βγήκαμε πάλι στο κατακαλόκαιρο. Και εκεί στη μαυρίλα, που κρατιόμουν έτσι κι έλεγα εγώ γιατί ανέβηκα, αφού τη φοβάμαι τη θάλασσα...σκάει ένα καλαμάρι κατευθείαν επάνω μου και πέφτει κάτω. Και λέω τι είναι αυτό; Εγώ σκεφτόμουν καρχαρίες... Μόλις ξαναβγήκαμε στο ξέφωτο της Άνδρου στο καλό σημείο κάνω μία έτσι και λέω καλά, αυτό μου ήρθε στο κεφάλι; Ήταν καλαμάρι. Έφτασα και έκανα το σταυρό, λέω γιατί μπήκα με τα παιδάκια μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Αποκλειστικές φωτογραφίες από το σκάφος των 100.000 ευρώ Μενεγάκη & Παντζόπουλου

Το ζευγάρι διαθέτει ένα πολυτελές σκάφος εδώ και πολλά χρόνια, με το οποίο πηγαινοέρχονται σε κοντινούς προορισμούς κάνοντας μονοήμερες ή και πολυήμερες εκδρομές, είτε μόνοι τους είτε μαζί με τα παιδιά τους με άνεση.

Το youweekly.gr έχει εξασφαλίσει αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από αυτό και σύμφωνα με όσα έχουμε μάθει, αν και το έχουν στην κατοχή τους εδώ και χρόνια, όπως προαναφέρθηκε, είναι τελευταίας τεχνολογίας και με υπέροχο design. Πρόκειται για το "καμάρι" της εταιρείας Ribco, πρώην Scorpion, που σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει κοστίζει περίπου 100.000 ευρώ.

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο

Αποκλειστικές φωτογραφίες: Το σκάφος των 100.000 ευρώ που ανήκει στην Ελένη Μενεγάκη και τον Ματέο Παντζόπουλο