Γρηγόρης Γκουντάρας: Το δημόσιο μήνυμα στήριξης στην Καινούργιου μετά τα φιλιά της Μπάρκα & Τσαγκρίδη - «Ποτέ μα ποτέ...»

Τα είπε όλα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Στο προσκήνιο έχει βρεθεί για μια ακόμη φορά η Κατερίνα Καινούργιου και το παρελθόν της, αυτή τη φορά όμως χωρίς να το έχει επιδιώξει η ίδια η παρουσιάστρια. Όλα λοιπόν ξεκίνησαν από τη φωτογραφία, που απαθανατίζει τη Δανάη Μπάρκα να φιλιέται με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δύο παρουσιάστριες εν ολίγοις έχουν μοιραστεί τον ίδιο άντρα. Καμία από τις δύο δεν έχει αναφερθεί δημόσια και ξεκάθαρα σε αυτό το συμβάν, ωστόσο οι σπόντες στον τηλεοπτικό αέρα πάνε και έρχονται (δείτε εδώ τι είπε η Καινούργιου στο Super Κατερίνα).

Στη συνέχεια, την Τρίτη 27/2 ο συνεργάτης της Καινούργιου από την εκπομπή, Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε ένα όλο νόημα tweet αναφορικά με τη θέση, που παίρνει ο ίδιος σχετικά με όσους συνάπτουν σχέση με πρώην σύντροφό φίλου ή φίλης.

Το όλο νόημα tweet του Γρηγόρη Γκουντάρα υπέρ της Κατερίνας Καινούργιου

«Επειδή ακούω και διαβάζω διαφορά… ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν κανείς το παραμικρό με πρώην φίλου ή φίλης σου. ΝΟΜΟΣ», έγραψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Οι σπόντες στο "Super Κατερίνα" προς την Καινούργιου

Οι δύο παρουσιάστριες δεν έχουν απαντήσει σε όλα όσα έχουν ακουστεί ωστόσο υπονοούμενα υπάρχουν τόσο από τις ίδιες (δείτε εδώ) όσο και από τους συνεργάτες τους. Αυτή τη φορά, αφορμή στάθηκε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κλέλια Ανδριολάτου στην Super Κατερίνα.

Η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε ότι η ηθοποιός αρέσει σε έναν φίλο της που ήθελε να την γνωρίσει. Ωστόσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έδωσε μία αιχμηρή απάντηση στην παρουσιάστρια, κάτι το οποίο δείχνει για ακόμη μία φορά, ότι το θέμα δεν θα ξεχαστεί εύκολα.

Ελένα Πολυκάρπου: «Κάνει καλά προξενιά η Καινούργιου παιδιά»

Κατερίνα Καινούργιου: «Ναι».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Βρε Χριστιανή, από νύφη έχεις γίνει προξενήτρα;»

Κατερίνα Καινούργιου: «Γιατί ρε παιδιά; Δεν είναι κακό».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Σε ακούω συνέχεια να προξενεύεις. Να προξενεύεις τον εαυτό σου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Τώρα τον εαυτό μου...»