Γιώργος Λιάγκας: Η αναφορά στην Φαίη Σκορδά λόγω του Νταλάρα - «Δεν το γνώριζα! Όταν μάθεις το γεγονός...»

Τι είπε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η αναφορά στην Φαίη Σκορδά λόγω του Νταλάρα - «Δεν το γνώριζα! Όταν μάθεις το γεγονός...»

Η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το παρασκήνιο πίσω από την αντίδραση του Γιώργου Νταλάρα απέναντι στους δημοσιογράφους στο πρόσφατο "πέσιμο" που του έκαναν. Η παρουσιάστρια ανέφερε συγκεκριμένα, πως υπήρχαν δυο γκρουπ δημοσιογράφων. Το πρώτο τον ρώτησε αν θα ήθελε να κάνει κάποια δήλωση και όταν τους είπε "όχι" αποχώρησαν, ενώ το δεύτερο που δεν γνώριζε για την συγκεκριμένη συζήτηση, τον κυνήγησε και βγήκαν οι συγκεκριμένες δηλώσεις που σχολιάστηκαν.

Ο Γιώργος Λιάγκας λοιπόν που έκραξε τον τραγουδιστή για την αντίδραση του, είπε σήμερα πως δεν γνώριζε για το συγκεκριμένο συμβάν αλλάζοντας την άποψη του.

Η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα στην Σκορδά για τον Γιώργο Νταλάρα

«Χθες είπα κάποια πράγματα για τον Νταλάρα. Όμως μετά είδα στην εκπομπή της Φαίης, ότι η Φαίη έδωσε μία εξήγηση που εγώ δεν τη γνώριζα. Καθόλου. Θέλω να είμαι έντιμος και κύριος. Και ρώτησα το πρωί της αρχισυντάκτρια αυτής της εκπομπής, αν ο δικός μας ρεπόρτερ είχε πάει νωρίτερα κι είχε ρωτήσει τον Γιώργο Νταλάρα και του είχε πει εκείνος ότι δεν επιθυμεί να μιλήσει, και πήγε μετά απαράδεκτα αν το έκανε και ζήτησε δηλώσεις του.

Ενημερώθηκα ότι υπήρχαν δύο γκρουπ ρεπόρτερ, όντως οι πρώτοι ρεπόρτερ πήγαν στον Νταλάρα του ζήτησαν δηλώσεις και είπε ότι δεν θέλω να κάνω. Οπότε δικαίως μετά δεν πήγαν μετά να τον ρωτήσουν κάτι.

Μετά, μαθαίνω, ότι πήγαν κάποιοι άλλοι που δεν γνώριζαν για τη συνομιλία με τον Γιώργο Νταλάρα και του έκαναν ερωτήσεις. Εδώ θα δώσω δίκιο 100% στον Νταλάρα γιατί δεν κάνει face control. Ο Νταλάρας βλέπει ρεπόρτερ και δεν οφείλει να γνωρίζει ποιος είναι ποιος. Όταν λοιπόν πάνε κάποιοι και του ζητούν συνέντευξη και ο Νταλάρας λέει όχι. Το όχι είναι όχι. Δεν μπορεί να ξέρει μετά ότι πήγαν κάποιοι άλλοι μετά δημοσιογράφοι. Άρα δικαίως ο Νταλάρας χθες τσαντίστηκε. Κι εγώ θα τσαντιζόμουν. Δεν μπορώ να ξέρω εγώ ότι άλλαξε η βάρδια. Γιώργο Νταλάρα μαζί σου χθες, είχες δίκιο. Δεν το γνώριζα! Όταν μάθεις το γεγονός, αλλάζεις και την άποψή σου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.