Γιώργος Λιάγκας: Το νέο σχόλιο για Μπάρκα και Τσαγκρίδη - «Θα έπρεπε να προσέχει! Ποιο είναι το καλόπαιδο που...»

«Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο κοινός θνητός που σηκώνει το κινητό και κάνει τον παπαράτσι»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Το νέο σχόλιο για Μπάρκα και Τσαγκρίδη - «Θα έπρεπε να προσέχει! Ποιο είναι το καλόπαιδο που...»

Για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε για το παθιασμένο φιλί της Δανάης Μπάρκα με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του Άρη Καβατζίκη στο The 2night show όπου συζήτησε για τις παλιές εποχές όπου οι παπαράτσι περίμεναν επί ώρες έξω από τα σπίτια και πουλούσαν τις φωτογραφίες.

Ο παρουσιαστής του Πρωινού του ΑΝΤ1, ανέφερε πως και στον ίδιο έχουν συμβεί ακραία περιστατικά, φέρνοντας ως παράδειγμα την Δανάη με τον Φίλιππο που τους τράβηξε θαμώνας του μαγαζιού που διασκέδαζα.

Το σχόλιο του Γιώργου Λιάγκα για Δανάη Μπάρκα και Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Ο παπαράτσι κάνει τη δουλειά του και το καταλαβαίνω. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο κοινός θνητός που σηκώνει το κινητό και κάνει τον παπαράτσι. Και μετά παίρνει τις εφημερίδες και τα σάιτ και διαπραγματεύεται για να πάρει 1-2 κατοστάρικα για να βγάλει μια φωτογραφία. Για μένα αυτό είναι το απαράδεκτο,

Όπως τέτοιο θύμα έπεσε και η κυρία Δανάη Μπάρκα με τον σύντροφό της που φιλιόταν δημόσια. Βέβαια πρέπει να υποψιασμένη και η κυρία Μπάρκα, διότι είναι αναγνωρίσιμη. Θα έπρεπε να προσέχει. Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε, δικαίωμά της και δεν το κρίνω... Αλλά ποιο είναι αυτό καλόπαιδο που σήκωσε ένα κινητό και απαθανάτισε ένα φιλί; Και θα πω και κάτι. Δεν είναι ότι απαθανάτισε. Τράβαγε βίντεο. Δηλαδή ότι τους τράβαγε επί ώρα με βίντεο και κάποια στιγμή σου λέω θα τους τραβήξω μια στιγμή», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Μάλιστα, η Ελένη Βουλγαράκη αποκάλυψε πως χθες της έστειλαν μήνυμα στο Instagram και της είπαν πως έχουν φωτογραφία από ζευγάρι, όταν όμως απάντησε στείλε μου να την δω, της ζητήθηκε πρώτα να πληρώσει.

Στο πλατό λοιπόν συζητήθηκε το γεγονός πως πλέον τη θέση των παπαράτσι έχει πάρει ο κόσμος, ο οποίος ζητά από τα σάιτ και τα κανάλια να πληρωθούν για να δώσουν τις φωτογραφίες που τραβάνε.