«Κόλαφος» ο Αντρέας Μικρούτσικος για την Τραϊάνα Ανανία: «Μου είπαν και από το J2US ότι ενοχλεί η συμπεριφορά της»

Πώς απάντησε η ηθοποιός στο ξέσπασμά του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
«Κόλαφος» ο Αντρέας Μικρούτσικος για την Τραϊάνα Ανανία: «Μου είπαν και από το J2US ότι ενοχλεί η συμπεριφορά της»

Η Τραϊάνα Ανανία προσπάθησε να ρίξει τους τόνους απέναντι στον Αντρέα Μικρούτσικο μετά τις καταγγελίες που μετέφερε εκείνος γύρω από το πρόσωπό της. Στον αέρα της Super Κατερίνα συγκεκριμένα, είχε πει πως «Ήρθε δύο φορές ως καλεσμένοι και υπάρχουν απλοί εργαζόμενοι που δεν θέλουν να τη βλέπουν», μεταξύ άλλων.

Βγαίνοντας από τις πρόβες του J2US, εκείνη απάντησε στην επίμαχη φράση λέγοντας: «Δεν έχω πρόβλημα. Κι εγώ μπορεί να μη θέλω να βλέπω κάποιους άλλους. Ο καθένας με τις επιλογές του και τις προτιμήσεις του. Τα φιλιά μου». Η Τραϊάνα Ανανία συμπλήρωσε με χιούμορ ότι μπορεί κάποιος να μην θέλει να συνεργαστεί μαζί της επειδή: «Καμία φορά βρωμάω».

Δείτε επίσης: "Σφάχτηκαν" στον αέρα του Super Κατερίνα Μικρούτσικος & Πουλόπουλος: «Μη μου φωνάζεις!», «Άσε μας ρε Γιάννη! Ουρλιάζεις κλαίγοντας»

Το νέο ξέσπασμα του Αντρέα Μικρούτσικου για την Τραϊάνα Ανανία

Ο Αντρέας Μικρούτσικος απάντησε από την πλευρά του: «Είναι μία πολύ μετρημένη απάντηση. Δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά κι αυτό το εκτιμώ γιατί θα μπορούσε να το βρει σαν εφαλτήριο για να δημιουργήσει θέμα. Εγώ είπα τι μου έχουν πει, επειδή μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και σήμερα περισσότεροι, μου μίλησαν και κάποιοι από το J2US. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα, δεν έρχομαι ως καρφί, είπα ότι μιλάς για συμπεριφορές περίεργες όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό».

«Η ίδια είπε, “ναι, έχω υπάρξει τοξική”. Λίγο-πολύ αυτό πήγα να περιγράψω. Όταν σε πιάνει απλός εργαζόμενος και σου το λέει, τι να έχει με την κ. Ανανία, να τη ζηλεύει. Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι, και απ' το J2US. Άρα, έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί... Θα μου επιτρέψετε τις συγκεκριμένες συμπεριφορές να μην τις αναφέρω, τώρα αν θέλει η “εισαγγελεία” της Barking Well να με φωνάξει, θα τις πω», κατέληξε με χιούμορ.