Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω γνώμη»

«Δεν είμαι στην τηλεόραση λόγω της ομορφιάς μου...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω δικαίωμα να έχω γνώμη»

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μίλησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Κωνσταντίνα Σαρηγιάννη. Ο παρουσιαστής και πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για τις επίμαχες δηλώσεις που έκανε μέσα από βίντεο στο YouTube, καθώς και στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και τον Κώστα Τσουρό μεταξύ άλλων.

«Έχω βαρεθεί να βλέπω τη μούρη μου στην τηλεόραση, θα μου πεις “να μην τα 'λεγες για να μην σε ρωτάμε”... Έκανα ένα βίντεο, δημιούργησα κάποιες αντιδράσεις και είναι δεκτές. Δέχομαι την κριτική, όλα καλά, απλά να υπάρχει ένα μέτρο στα πάντα. Με ενόχλησε που ειπώθηκε ότι δεν έχω το δικαίωμα να έχω γνώμη, κρίση και άποψη, όχι ότι με έκρινε κάποιος σαν περσόνα. Εφόσον εκτιθέμεθα, είναι λογικό να κρινόμαστε», είπε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σχόλιο του Λάμπρου Κωνσταντάρα ότι βρίσκεται εκεί για την ομορφιά του: «Αν είμαι τόσο όμορφος και περνάει 7 χρόνια η μπογιά μου, μπράβο μου. Δεκτό το σχόλιο, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι στην τηλεόραση λόγω της ομορφιάς μου. Τις περισσότερες φορές βγαίνω ξινός κιόλας και με κάτι μούτρα κατεβασμένα, ειδικά άμα είναι πρωί. Δεν είμαι όμορφος όλες τις ώρες και όλες τις μέρες».

Δείτε επίσης: Κώστας Τσουρός: «Είχα τα νεύρα μου και την πλήρωσε ο Κωνσταντίνος Βασάλος»

Τι απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος για το μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος πρόσθεσε: «Στο βίντεο που έκανα δεν έθιξα, ούτε προσέβαλα κανέναν. Ως τηλεθεατής μίλησα, αλλά μάλλον αυτοί που το σχολίασαν αρνητικά, δεν το είδαν ποτέ. Δεν κρατάω κακίες πάντως, ούτε το παίρνω μέσα μου, παντού μπορώ να πάω καλεσμένος, αν κάποιος με θέλει και με ζητήσει, είναι τιμή μου να με καλεί κάποιος στην εκπομπή του».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε και στο μήνυμα που έστειλε στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη και διαβάστηκε στον αέρα του «Ακόμα δεν είδες τίποτα»: «Επειδή έβλεπα την εκπομπή του Κώστα Τσουρού και είδα κάτι που με ενόχλησε, έστειλα ένα μήνυμα στην Ευρυδίκη Βαλαβάνη να κάνει ερώτηση στο πάνελ αν δικαιούμαι να έχω γνώμη. Δεν κρατάω κακία, ούτε στεναχωριέμαι».