Βαγγέλης Περρής: «Ένας άνθρωπος που κάνει ένα αστείο ξαφνικά βγαίνει ότι είναι αντιφεμινιστής...» - Η σκληρή απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου

«Αυτά που λέγονται βασίζονται σε παραφράσεις...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
NDP PHOTO
NDP PHOTO

Την δική του τοποθέτηση έκανε ο Βαγγέλης Περρής, σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Μακαλιά και τον Δημήτρη Παπανώτα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί).Ο δημοσιογράφος, το πρωί της Πέμπτης 29/2, μέσα από την εκπομπή Το Πρωινό, σχολίασε όσα έχουν ακουστεί ανάμεσα στους δύο άνδρες ενώ απάντησε στην Κατερίνα Καινούργιου η οποία είχε κάνει λόγο για μισογυνισμό.

Υπενθυμίζουμε ότι η παρουσιάστρια είχε δώσει την δική της απάντηση στα υπονοούμενα που άφησαν στον αέρα ο Γιώργος Λιάγκας με τον Βαγγέλη Περρή μετά τις δηλώσεις της για το γεγονός ότι έχει βγάλει τα «γεμίσματα» από το πρόσωπό της (δείτε εδώ).

Το σχόλιο του Βαγγέλη Περρή για Μακαλιά, Παπανώτα και Καινούργιου

«Τον τελευταίο καιρό ακούμε από πολλά τηλεοπτικά πρόσωπα ότι "εγώ δεν θέλω να ασχολούμαι με αυτούς" και μετά ασχολούνται για μισή ώρα. Το θέμα είναι ότι έχει ξεσπάσει ένας πόλεμος που δεν ενδιαφέρει κανέναν και οι άνθρωποι της τηλεόρασης, έχουν κληθεί να κάνουν αυτή τη δουλειά για να σχολιάζουν διάφορα γεγονότα και όχι τους εαυτούς τους. Όχι για να λένε πόσο πόσο καλοί είμαστε εμείς και πόσο κακοί οι άλλοι και πολλές φορές να προσδίδουν διαφορετικό χαρακτήρα στα λεγόμενά τους ή χαρακτηρισμούς που ποτέ δεν έχουν ακουστεί» είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής

«Τα συμπεράσματά μας είναι ότι συνήθως αυτά που λέγονται βασίζονται σε παραφράσεις. Χρησιμοποιούνται βαρείς χαρακτηρισμοί ανύπαρκτης βαρύτητας. Δηλαδή ένας άνθρωπος που κάνει ένα αστείο και ξαφνικά βγαίνει ότι είναι αντιφεμινιστής ή μισογύνης, είναι πολύ βαριά πράγματα για να τα λέμε και θα πρέπει να βάζουμε τη γλώσσα στο μυαλό πριν μιλήσουμε» πρόσθεσε στην συνέχεια.