Κατερίνα Καινούργιου: «Άσε με, έφαγα τα μούτρα μου! Προσφάτως μου είπαν...» - Η αντίδραση των γονιών της μετά τον σάλο για την προσωπική της ζωή

«Το θεωρώ μέγα λάθος»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Άσε με, έφαγα τα μούτρα μου! Προσφάτως μου είπαν...» - Η αντίδραση των γονιών της μετά τον σάλο για την προσωπική της ζωή

Μια μεγάλη κουβέντα ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης 29 Φεβρουαρίου στον αέρα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, μετά τις δηλώσεις της Σοφίας Βόσσου για τον χωρισμό της κόρης της, Ερασμίας Μάνου, από τον Βασίλη Δημάκη (δείτε τις εδώ).

Η Κατερίνα Καινούργιου, συγκεκριμένα, πήρε τον λόγο και εξήγησε πως όσον αφορά στα προσωπικά της δεν ακούει πλέον τι θα της πουν οι γονείς της και προτιμά να κάνει λάθος επιλογές. Έκανε, μάλιστα, και μία αποκάλυψη για όσα της είπαν πρόσφατα για πρώην σύντροφό της.

Η αντίδραση των γονιών της Κατερίνας Καινούργιου μετά τον ντόρο με τα φιλιά Τσαγκρίδη - Μπάρκα

«Είμαι 38 χρονών, θα ρωτήσω τη γνώμη των γονιών μου αλλά δεν με αφορά καθόλου η άποψή τους για το τι θα κάνω στην προσωπική μου ζωή. Δεν με επηρεάζει. Θα ακούσω την άποψη των γονιών μου, αλλά δεν με αφορά καθόλου τι θα πουν για την προσωπική μου ζωή. Μου έχει συμβεί και εμένα με τους γονείς μου και προσφάτως μου είπαν "στα λέγαμε εμείς;". Εγώ αυτό δεν το μπορώ, το θεωρώ μέγα λάθος. Επίσης, αυτό που κάνουν πολλοί γονείς και το λέω και με τους γονείς μου, αυτό το "στα λέγαμε εμείς" όταν έχεις πατήσει στα 40 χρόνια, γιατί να το πεις; Άσε με, έφαγα τα μούτρα μου. Μελλοντικά μπορεί να έχω μια καλύτερη επιλογή», είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως παρόλο που η παρουσιάστρια δεν ανέφερε ονόματα, φάνηκε πως η αντίδραση αυτή των γονιών της έχει να κάνει με τον ντόρο που δημιουργήθηκε μετά τα "καυτά" φιλιά του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη, με την Δανάη Μπάρκα (δείτε εδώ την φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου).