Ελένη Βουλγαράκη: Το σχόλιο κάτω από την ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη - Η αντίδρασή του

Δεν κρύβονται πια!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Φώτης Ιωαννίδης / Ελένη Βουλγαράκη
Instagram / Φώτης Ιωαννίδης / Ελένη Βουλγαράκη

Η Ελένη Βουλγαράκη φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Φώτη Ιωαννίδη! Οι δυο τους, παρόλο που αρχικά προσπάθησαν να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού αυτή διέρρευσε, αποφάσισαν πως δεν υπάρχει λόγος να κρύβονται, χωρίς ωστόσο να προσπαθούν να τραβήξουν τα βλέμματα πάνω τους, με την δημοσιογράφο να αποφεύγει να μιλήσει στις κάμερες για το ειδύλλιό τους.

Τις προάλλες, μάλιστα, η ίδια βρέθηκε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει έναν από τους αγώνες του (δείτε εδώ βίντεο), ενώ την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου άφησε το σχόλιό της κάτω από μία ανάρτηση που εκείνος έκανε. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από τον χθεσινό (28/2) αγώνα στον οποίο όλοι φώναζαν συνθήματα για την τραγωδία στα Τέμπη, γράφοντας στην λεζάντα την ημερομηνία που συνέβη το δυστύχημα.

Το σχόλιο της Ελένης Βουλγαράκη κάτω από την ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη και η απάντησή του

Εκείνη, λοιπόν, έβαλε ένα emoji και μία πράσινη καρδιά κάτω από τις εικόνες και ο αθλητής της απάντησε με άλλη μία πράσινη καρδιά και ένα διαφορετικό emoji.

Δείτε επίσης: «Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη...» - Κινείται νομικά μετά τα αρνητικά σχόλια για τη σχέση της με τον Φώτη Ιωαννίδη;

Σχόλιο Ελένης Βουλγαράκη σε ανάρτηση του Φώτη Ιωαννίδη

Το πάρτι για τα γενέθλιά του στο σπίτι της

Ο Φώτης Ιωαννίδης πρόσφατα έγινε 24 ετών και γιόρτασε αυτήν την σημαντική ημέρα μετά το ματς με τον Ολυμπιακό στο σπίτι της Ελένης Βουλγαράκη. Όπως φαίνεται, σβήνει την πράσινη τούρτα του, δώρο των φίλων του με ξεκάθαρη αναφορά στο «Τριφύλλι», ενώ ακούγονται φωνές από παντού να τον επευφημούν και να του εύχονται χρόνια πολλά για εκείνη τη μεγάλη μέρα. Ανάμεσα στους ανθρώπους που φωνάζουν και του εύχονται είναι φυσικά και η οικοδέσποινα Ελένη Βουλγαράκη, που χαίρεται ιδιαίτερα τη στιγμή. Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή, «Γεια Σου» του ΣΚΑΪ το μεσημέρι του Σαββάτου 13/1:

Οι φίλοι τους επίσης κρατούν διακριτική στάση, ωστόσο δεν έλειψαν οι αναρτήσεις από τη μεγάλη βραδιά μετά το ντέρμπι. Παρών επίσης ήταν ο μισθοφόρος του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ανέβασε βίντεο από την πράσινη τούρτα του Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναδημοσίευσε στη συνέχεια και η Ελένη Βουλγαράκη.