Δημήτρης Μακαλιάς για Δημήτρη Παπανώτα – «Το είδα και δυστυχώς ένιωσα ετεροντροπή»

Γιατί η φάση είναι γκρίντζι

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Νέο επεισόδιο στην κόντρα που έχει ξεσπάσει τους τελευταίους μήνες ανάμεσα στον Δημήτρη Μακαλιά και τον Δημήτρη Παπανώτα. Ο συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα, που δέχτηκε χθες τα «πυρά» του έμπειρου δημοσιογράφου απάντησε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα.

Αρχικά ο Δημήτρης Μακαλιάς δήλωσε: «Νομίζω ότι το θέμα έχει αναλυθεί τόσο πολύ που είναι πλήρες. Το είδα και δυστυχώς ένιωσα ετεροντροπή. Το θέμα, τουλάχιστον από τη δική μας πλευρά, πρέπει να λήξει γιατί έχουμε χάσει κάθε όριο».

Όσον αφορά την κριτική που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στην Μπέττυ Μαγγίρα, την οποία και χαρακτήρισε «μέτρια» σε όλα, απάντησε: «Το ότι μπορεί ο καθένας να κρίνει ένα δημόσιο πρόσωπο ή έναν καλλιτέχνη, το θεωρώ δεδομένο. Αν έχει δει την κ. Μαγγίρα να χορεύει, να τραγουδάει και τη βρίσκει μέτρια, καλώς. Δεν έχει πάει να τη δει. Αν με έχει δει στο θέατρο να παίζω και με βρίσκει μέτριο ηθοποιό, το δέχομαι. Το να κάνεις κριτική για κάτι που δεν έχεις παρακολουθήσει, το βρίσκω αφελές».

Δείτε επίσης: Ετεοκλής Παύλου για Δημήτρη Παπανώτα: «Όταν του λένε ότι είναι πανελίστας τον ενοχλεί! Μα έχει κι αυτό μία δόση πραγματικότητας»

Ο Δημήτρης Μακαλιάς απαντάει εφ' όλης της ύλης στον Δημήτρη Παπανώτα

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς αναφέρθηκε και στα επίμαχα σκετς, που προκάλεσαν την οργή του δημοσιογράφου: «Είμαστε μία εκπομπή που προσπαθεί με το δικό της προσωπικό στιλ να σχολιάσει την επικαιρότητα. Χωρίς να θέλει να προσβάλλει κάποιον. Αν έχουμε προσβάλει κάποιον άνθρωπο ή τον κ. Παπανώτα συγκεκριμένα, εγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη».

Όσον αφορά την ατάκα «τηλεοπτική κακοποίηση» που χρησιμοποίησε ο Δημήτρης Παπανώτας και την ενόχλησή του για τον χαρακτηρισμό «πανελίστας», ο Δημήτρης Μακαλιάς κατέληξε: «Δεν πιστεύω ότι κάποιος με τόσο μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, μπορεί να κακοποιηθεί από ένα σκετς που μπορεί να κάνουμε εμείς στην εκπομπή ή από δύο κουβέντες παραπάνω. Όλο αυτό το ακούω λίγο. Δεν τον έχω πει ποτέ πανελίστα, είπα ότι είναι σε μία ομάδα. Πρώτα απ' όλα δεν είναι κακό να είσαι πανελίστας και να κάνεις μία δουλειά. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αισθανθεί άβολα με αυτό. Όταν υπήρξε μία προστριβή στο παρελθόν είχαμε ανταλλάξει μηνύματα, και είχαμε πει ο ένας τη γνώμη του για τον άλλον. Θεωρώ ότι είχαμε μία πολιτισμένη συζήτηση στο παρελθόν και το λήξαμε εκεί. Δεν θέλω να έχω έχθρες, ούτε να προσβάλλω ανθρώπους».