Super Κατερίνα: Επέστρεψε στο πλατό η Καινούργιου - «Είχαμε μια προσωπική διαφωνία και...»

Ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Επέστρεψε στο πλατό η Καινούργιου - «Είχαμε μια προσωπική διαφωνία και...»

Επέστρεψε στο πλατό του Super Κατερίνα η Κατερίνα Καινούργιου μετά από μια διαφωνία που είχε με τον αρχισυντάκτη της στην εκπομπή του ALPHA. Η παρουσιάστρια έφυγε από το πλατό φανερά έξαλλη μετά από ένταση που προκλήθηκε με το ακουστικό της.

Αφορμή στάθηκε το podcast του Λάκη Λαζόπουλου όπου έριχνε τα "καρφιά" του στις εκπομπές, ενώ σχολίασε τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην της ξανθιάς παρουσιάστριας, Φίλιππο Τσαγκρίδη και αναφέρθηκε στην Κατερίνα με αιχμηρά λόγια.

Η Κατερίνα Καινούργιού λοιπόν έκανε ένα μικρό σχόλιο χωρίς ωστόσο να λέει ονόματα και καταστάσεις, όμως ο αρχισυντάκτης της την διέκοψε φωνάζοντας στο ακουστικό - δείτε τι ακριβώς συνέβη - με την παρουσιάστρια φανερά έξαλλη να αποχωρεί.

Μετά τις διαφημίσεις δεν επέστρεψε στο πλατό με την ομάδα της να συνεχίσει την ροή των θεμάτων, ενώ δεν έγινε και καμία ανακοίνωση σχετικά. Στο επόμενο όμως διάλλειμα γύρισε στη θέση της.

Τι είπε η Κατερίνα Καινούργιου όταν επέστρεψε στο πλατό

«Εδώ είμαι! Με συγχωρείτε! Συγγνώμη! Είχαμε μια προσωπική διαφωνία και ήθελα να την λύσω. Συμβαίνουν αυτά. Και όπως είπε ο Νίκος Μουρατίδης είναι της μόδας να αποχωρούν οι παρουσιάστριες από τα πλατό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου με την επιστροφή της στο πλατό, ενώ η διάθεση της ήταν άσχημη.

Σαν επαγγελματίας όμως που είναι προχώρησε στην θεματολογία.