Τζένη Μελιτά: Η αναφορά στην υγεία της μετά την επιστροφή της στο Πρωίαν σε είδον

«Με εξόντωσε, πέρασα πιο άσχημα από τον Covid»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζένη Μελιτά: Η αναφορά στην υγεία της μετά την επιστροφή της στο Πρωίαν σε είδον

Από τις 26/2 η Τζένη Μελιτά έλειπε από το πλατό της εκπομπής Πρωίαν σε Είδον, με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να αναλαμβάνει μόνος του τα ηνία της παρουσίασης. Μάλιστα, είχε αναφέρει τους λόγους που η συμπαρουσιάστρια του έλειπε.

Τελικά λίγες ημέρες μετά και αφού ξεπέρασε το πρόβλημα με την υγεία της, η δημοσιογράφος γύρισε στο πλατό και μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε στο σπίτι της.

Η αναφορά της Τζένης Μελιτά στην υγεία της

«Ευχαριστώ πολύ. Η αλήθεια είναι ότι κουβάλησες τον σταυρό σου, Φώτη μου. Μου έλειψες πάρα πολύ. Τι ήταν αυτό το πράγμα; Νιώθω ότι έλειπα δύο μήνες αλλά με εξόντωσε αυτή η Γρίπη Α. Πιο άσχημα πέρασα από τον Covid. Δεν το ήξερα ότι είναι τόσο τρομερή.

Σας έβλεπα και μου έστελνε μηνύματα ο κόσμος, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Σου έχω γράψει και ένα ποίημα, το σκεφτόμουν εκεί που σε έβλεπα στην τηλεόρασή μου και έκλαιγα με μαύρο δάκρυ... "Φώτη μου, σε πεθύμησα, χωρίς εσένα πλήξη. Επέστρεψα τώρα για τα καλά, πολύ μου είχες λείψει". Τελείωσε το ποίημα παιδιά, χειροκροτήστε», δήλωσε χαρακτηριστικά η Τζένη Μελιτά.

Στήριγμα της ο σύζυγός της

Το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου η Τζένη Μελιτά και ο Σπύρος Μαργαρίτης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια σχέσης αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα.

Στην τελετή του γάμου, αλλά και μετά στο ξέφρενο γλέντι, που ακολούθησε η παρουσιάστρια άλλαξε τρία νυφικά φορέματα, κάτι το οποίο έκανε γνωστό από τις αναρτήσεις που έκανε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το προηγούμενο διάστημα.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους συγγενείς και φίλους ήταν και ο συμπαρουσιαστής της, Φώτης Σεργουλόπουλος.