Όλγα Πηλιάκη: «Η αγωνία του γιατρού ήταν...» - Το παρασκήνιο πίσω από τον τραυματισμό της και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Όλα όσα αποκάλυψε

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Όλγα Πηλιάκη: «Η αγωνία του γιατρού ήταν...» - Το παρασκήνιο πίσω από τον τραυματισμό της και ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Survivor

Καλεσμένη στην εκπομπή Fay's Time, βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 1/3, η Όλγα Πηλιάκη, η οποία αποχώρησε πριν απο μερικές ημέρες από το Survivor, καθώς ο γιατρός έκρινε ότι για λόγους υγείας δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο ριάλιτι επιβίωσης.

Την γνωστή χορεύτρια συνόδευσε στο πλατό ο σύζυγός της Στέλιος Χανταμπάκης. Η ίδια, μίλησε για το πρόβλημα με την υγεία της, τα νέα βήματα που σχεδιάζουν με τον άντρα της ενώ αναφέρθηκε και στον Αλέξη Παππά.

Όλα όσα αποκάλυψε η Όλγα Πηλιάκη για το Survivor

«Δεν πστίευα ότι μπορεί να κέρδιζα. Ο στόχος ήταν καταφέρω να μείνω μία εβδομάδα. Δεν περίμενα ότι θα μου γινόταν καν πρόταση. Θα μπορούσα να είχα συνεχίσει για λίγο ακόμη αλλά όχι στον τελικό. Ένιθωα πολύ καλά για ότι έκανα μεσα στο παιχνίδι, δεν έχω βαρος στην συνείδηση μου. Προσπάθησα να είμαι θετική και ευγενική προς όλα τα παιδά.

Δείτε επίσης: Όλγα Πηλιάκη: Η συγκινητική στιγμή που αγκαλιάζει τα παιδιά της μετά το Survivor

Ο δικός τραυματισμός ήταν πιο σοβαρός. Υπήρχε ήδη, είχα καταπονήσει πάρα πολύ τον αυχένα μου. Ήταν πολύ δύσκολο, ήδη είχα κάνει μια υπέρβαση. Η αγωνία του γιατρού ήταν ότι αν πέσω και χτυπήσω μπορεί να ήταν πιο σοβαρό.

Ως ξανθιά είχα πάρα πολύ μεγάλο πρόβλημα, περπατούσα στην παραλία και ξέβρασε η θάλασσα μία χτένα. Την πήρα αλλά την βρήκαν και μου την πήραν...

Είναι σαν να ξύπνησα από ένα όνειρο, δεν το πιστεύω ότι έχω επιστρέψει. Σίγουρα είναι μία νέα αρχή. Το ταξίδι μου εκεί μας βοήθησε να σχεδιάσουμε τα επομένα βήματα. Δεν αφορά υλικά αγαθά ούτε νέα επαγγελματικά βήματα. Αφορά το μέλλον των παιδιών μας, εκεί θέλουμε να εστιάσουμε. Αυτή η απόσταση μας ανανέωσε. Είμαστε 10 χρόνια παντρεμένοι. Εκεί μέσα αναθεωρείς για το τι είναι σημαντικό στη ζωή και θέλεις να επιστρέψεις σε αυτό» ανέφερε αρχικά.

«Ο Αλέξης δεν είναι αυτο που βλέπετε. Είναι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ χιούμορ. Είναι πολύ κρίμα που δεν φαίνεται αυτό. Πιστεύω ότι είναι ένας ρόλος» σχολίασε μεταξύ άλλων για τον Αλέξη Παππά.