Δημήτρης Μακαλιάς: «Το πράγμα έχει ξεπεράσει τα όρια και νομίζω ότι θα...»  - Βάζει τέλος στην κόντρα του με τον Παπανώτα

«Για εμένα αυτό το θέμα έχει λήξει...»

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
Δημήτρης Μακαλιάς: «Το πράγμα έχει ξεπεράσει τα όρια και νομίζω ότι θα...»  - Βάζει τέλος στην κόντρα του με τον Παπανώτα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής 1/3, ο Δημήτρης Μακαλιάς με αφρομή την κόντρα του με τον Δημήτρη Παπανώτα. Υπενθυμίζουμε ότι ο δημοσιογράφος έχει πετάξει αρκετές φορές τα "καρφιά" του τόσο στον ίδιο όσο και στην Μπέτυ Μαγγίρα (δείτε εδώ).

Ωστόσο ο ηθοποιός πριν απο λίγες ημέρες είχε απαντήσει ξανά για τις δηλώσεις του Παπανώτα τονίζοντας ότι το όριο έχει πλεον ξεπεραστεί.«Με χιούμορ προσπαθούσε να αντιμετωπίσουμε την επικαιρότητα. Ένα τέτοιο εύστοχο και ωραίο σχόλιο που έκανε ο κύριος Παπανώτας, θεωρήσαμε ότι πρέπει να το σχολιάσουμε με τον δικό μας γλαφυρό τρόπο...» (δείτε εδώ την συνέχεια).

Υπενθυμίζουμε ότι σε δηλώσεις του ο Δημήτρης Παπανώτας είχε αναφέρει «Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Μπέττυ Μαγγίρα λένε ανοησίες, δεν με νοιάζει, μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν. Τόσα χρόνια στην τηλεόραση έχω δει πάρα πολλά. Ξαφνικά μια γυναίκα στα 50 της να θυμάται να γίνει παρουσιάστρια και το βράδυ να πηγαίνει και να τραγουδάει και στα μπουζούκια, αφού της αρέσει καλά κάνει»

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Μακαλιά για Παπανώτα

«Είναι μία χρονιά που δεν έχει πολύ σχόλιο, δεν έχει πολλά πράγματα, είναι ελλιπής. Οπότε κάπως έτσι ελλείπεις νιώθουμε κι εμείς χωρίς πολλά θέματα. Αναλωνόμαστε γύρω από εμάς, γύρω από τις εκπομπές, νομίζω μόδα είναι και θα περάσει» είπε αρχικά.

Για τον Δημήτρη Παπανώτα ανέφερε: «Για εμένα αυτό το θέμα έχει λήξει, οπότε δε θα κάνω κάποιο άλλο σχόλιο, για να μην υπάρξει σχόλιο στο σχόλιο. Θεωρώ ότι δεν υπάρχει λόγος για συνέχεια, το πράγμα έχει ξεπεράσει τα όρια και νομίζω ότι θα το αφήσουμε πίσω»