Super Κατερίνα: Μπήκαν "νιόπαντροι" στο πλατό με κουφέτα στο χέρι! «Θα τα βάλω κάτω από το μαξιλάρι» - Η αντίδραση της Καινούργιου

Το έθιμο για τον γαμπρό των ονείρων της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Super Κατερίνα: Μπήκαν

Καλεσμένοι στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα, το πρωί της Παρασκευής 1 Μαρτίου, ήταν η Δέσποινα Τσούτσα και ο Μιχάλης Πανάδης, δύο από τους πρωταγωνιστές της σειράς του καναλιού "Ο Παράδεισος των Κυριών" (δείτε εδώ τι θα παρακολουθήσουμε στο αποψινό επεισόδιο) και η Κατερίνα Καινούργιου τους υποδέχθηκε με πολύ χαρά και ενθουσιασμό.

Οι δυο τους είναι πρόσφατα παντρεμένοι στο σίριαλ, επομένως αποφάσισαν να μπουν στο πλατό με μία μπομπονιέρα, την οποία και προσέφεραν στην παρουσιάστρια. Εκείνη τότε ενθουσιάστηκε ακόμη περισσότερο και δήλωσε πως θα ακολουθήσει το έθιμο για να φανερωθεί στον ύπνο της ο μέλλοντας σύζυγός της. Θα βάλει τα κουφέτα κάτω από το μαξιλάρι της.

Η αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου με το τηλεοπτικό ζευγάρι που της προσέφερε μπομπονιέρα γάμου

«Μου φέρατε και μπομπονιέρα; Α! Ευχαριστώ πάρα πολύ! Τι ωραία που είναι! Θα φάω και τα κουφέτα μετά. Θα τα βάλω κάτω από το μαξιλάρι», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου μόλις τους είδε.

Το ξέσπασμά της για την προσωπική της ζωή

Λίγο νωρίτερα, η παρουσιάστρια, ξέσπασε για τα προσωπικά της:

«Δυστυχώς, είμαστε σε μια εποχή που είναι σοκαριστικό αυτό που γίνεται. Βγαίνει ο καθένας για να σχολιάσει τον άλλο επαγγελματικά, - έχεις δικαίωμα καθένας να λες ότι θες – αλλά βγαίνει και σχολιάζει για την προσωπικότητα, την προσωπική ζωή του άλλου, το πώς νιώθει, τα εσώψυχα του. Έχει γίνει τόσο χυδαίο αυτό που δεν ξέρω αν αξίζει να μοιράζεις μηνύσεις, ή να μην ασχολείσαι καθόλου.

Αλλά πραγματικά, για εμάς, και βάζω όλους μας που εκτιθέμεθα, όλο αυτό το πράγμα για να το διαχειριστεί ένας άνθρωπος, είναι… φτάνεις σε σημείο να λες "θέλω να σταματήσω από τη δουλειά μου". Μπορεί η δουλειά να είναι κερδοφόρα, μπορεί να εκτίθεμαι και να έχει τη γλύκα, αλλά έχει και όλο αυτό το αρνητικό που δε ξέρεις αν το αντέχει ο κάθε οργανισμός.

Ειδικά αν υπάρχει μια μεγάλη αδιακρισία. Και βάζω και τον εαυτό μου μέσα, και πολλούς άλλους που τον τελευταίο καιρό βάλλονται σε προσωπικό επίπεδο. Καλό θα ήταν λοιπόν, αν εγώ στο παρελθόν έχω κάνει αυτό το λάθος, επαγγελματικά έχω σχολιάσει, προσωπικά δε νομίζω - αν το έχω κάνει είμαι απαράδεκτη επιεικώς - αλλά νομίζω ότι πρέπει να το σκεφτούν όσοι κάνουν τηλεόραση πολύ περισσότερο και να σταματήσει αυτός ο σχολιασμός των προσωπικών ζωών, των προσωπικοτήτων και να μείνουμε στο επαγγελματικό κομμάτι. Γνώμη μου», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Σήμερα 1/3 μάλιστα η παρουσιάστρια ενοχλήθηκε έντονα εξαιτίας των αιχμηρών σχολίων που έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος για την ίδια και την σχέση της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το πλατό του Super Κατερίνα.