Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη: «Το πρώτο πράγμα που λες είναι τι ωραίο παιδί είναι αυτό! Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα...»

«Ήμασταν στο καμαρίνι και...»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη για Στέφανο Κασσελάκη: «Το πρώτο πράγμα που λες είναι τι ωραίο παιδί είναι αυτό! Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα...»

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Παρασκευής 1 Μαρτίου, θέλησε να σχολιάσει την συνέντευξη που παραχώρησε ο Στέφανος Κασσελάκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1 λίγες ώρες νωρίτερα, μέσα από την δική της εκπομπή "Ελένη", στο κανάλι του MEGA.

Η παρουσιάστρια, ωστόσο, δεν στάθηκε μόνο σε όσα είπε ο ίδιος για την πολιτική του καριέρα, αλλά και για την προσωπική του ζωή (δείτε εδώ πότε και πού θα γίνει ο γάμος του με τον Tyler McBeth στην Ελλάδα), αλλά σχολίασε και την εξωτερική του εμφάνιση.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την εμφάνιση του Στέφανου Κασσελάκη

«Έρχεται σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης και μιλά στον Γιώργο Λιάγκα. Παρένθεση... Δεν μπορώ να μην το πω. Ήμασταν στο καμαρίνι και χαζεύαμε τη συνέντευξη με την Ελένη την αρχισυντάκτρια και μου λέει "τι ωραίο παιδί!". Της λέω "πολύ ωραίος είναι, να μιλήσουμε για πολιτική;". Μου είπε "κάτσε να ακούσουμε τι θα πει και θα τα πούμε αργότερα αυτά". Σκέφτομαι, αλήθεια, όταν βλέπει κανείς τον κ. Κασσελάκη πρώτα σκέφτεται την πολιτική και δευτερευόντως ότι είναι πολύ λαμπερό παιδί;», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Άκουσα τον Γιώργο να του λέει στο φινάλε ότι "κοίταξε πως αν δεν σου προκύψει το κομμάτι της πολιτικής, ο ΑΝΤ1 εδώ θα σε σκεφτεί σίγουρα για show". Είναι επικοινωνιακός. Όλοι οι πολιτικοί αυτό θα πούνε, αλλά βεβαίως και τον νοιάζει η εξωτερική εμφάνιση. Είναι μαθημένος από μωρό. Δεν έγινε σήμερα όμορφος ο κύριος Κασσελάκης. Φαντάζομαι ότι από τότε που τον πήγαινε η μαμά του βόλτα θα της έλεγαν "τι όμορφο παιδάκι είναι αυτό".

Αν είναι ωραίος, όταν βλέπεις κάποιον - και στενοχωριέμαι που πρέπει να το πω γιατί έχουν αλλάξει οι εποχές - δεν λες "τι θα μου πει σήμερα;". Το πρώτο πράγμα που λες είναι ότι πράγματι τι λαμπερό αγόρι και τι ωραίο παιδί είναι αυτό».

Δείτε επίσης: Αποκλειστικό - O Στέφανος Κασσελάκης στα backstage του "Πρωινού"